NJFF - artikler om jakt, sportsfiske, jakthund, jaktskyting

Norges Jeger- og Fiskerforbund
spacer

Jakt- og Fiskesenteret på Flå

Er du fersk på jegerstien eller en garva jeger som er sulten på mer kunnskap? Har du jakthund, eller planer om å kjøpe en? Ønsker du å fiske med flue, men aner ikke hvor du skal starte? Kom til Jakt- og Fiskesenteret – vi har trolig det du er ute etter!

NJFF etablerer et nasjonalt opplæringssenter for jakt og fiske, med aktiviteter både inne og ute. Koblingen mellom et bredt tilbud, helårsdrift, dyktige instruktører og korte avstander er unik i Norge.

Nå har vi satt opp egne nyhetssider for Jakt- og Fiskesenteret, slik at du kan følge med på utviklinga og se hva som skjer. På Flå får du alle tilbud samlet på et brett (klikk på bildene for mer informasjon):

 

Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info
Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info
Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info Klikk_for_mer_info

 

Tre eksempler på hva vi vil tilby
Vinteren 2012 står Jakt- og Fiskesenteret ferdig, gjort mulig med betydelig økonomisk støtte fra Olav Thon. Her vil enkeltpersoner og grupper få opplæring og opplevelser av høy kvalitet. Tilbudet er ikke kun for jegere og fiskere, men også lærere, elever, forvaltning og næringsliv:

  • Hyggelige konferanselokaler med servering og muligheter for sosiale avbrekk med skytesimulator, kastedam og grillhytte. Hvorfor ikke legge neste julebord her?
    Ideelt for: Firma, forvaltning, tillitsmannssamlinger, fylkeslag, foreninger, m.m.
  • Skytebane med trap, skeet, leirduesti, riflebaner (100 m/ 200 m), "løpende elg" og bjørnebane. Få instruksjon og øk skyteferdighetene hundre hakk!
    Ideelt for: Ungdomsgrupper, firma, jaktlag, vennegjenger, foreninger, m.m.
  • Profesjonelt viltslakteri og undervisningskjøkken gjør det mulig å kombinere slaktekurs og matkurs, og følge hele prosessen fra skog til bord.
    Ideelt for: Foreninger, vennegjenger, studenter, næringsliv, jaktlag, m.m.


Følg med på framgangen!
Prosjekt og bygninger er i ferd med å ta form. Vi har derfor laget egne nyhetssider for Jakt- og Fiskesenteret som også er tilgjengelige via venstremenyen, slik at du kan følge utviklinga.

Du kan også følge med via bildegalleriet under. Trykk på avspillingsknappen for å starte lysbilde-framvising. Klikk på skjerm-ikonet nederst til venstre i bildeblokka dersom du vil ha fullformat-visning med bildetekster. Trykk på Esc for å returnere til NJFF-portalen.

Har du flere spørsmål, ta kontakt med Henning Ottarsrud på epost.

 

 

 

NJFF - Vi gjør deg til en bedre jeger og fisker!

Publisert: 15-FEB-11 Oppdatert: 10-MAY-14 Henning Ottarsrud Utskriftsvennlig versjon

spacer

NJFF - artikler om jakt, sportsfiske, jakthund, jaktskyting


 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.no