barn_og_ungdomsnyhet

Norges Jeger- og Fiskerforbund
spacer

Fiskesommer starter 1. juni!


Moro med Fiskesommer! Svært mange fiskearter dukker opp på et fiskesommerarrangementene. Her en ulke fra Piren i Trondheim. Foto: Henning Ottarsrud.

I juni kjører NJFF i gang tidenes Fiskesommer for de yngste. Over hele landet blir det muligheter for å hive seg med på fiskemoro på bryggekanten når NJFF for niende år på rad kjører i gang Fiskesommer i samarbeid med Nordic Outdoor.

Fiskesommer er åpent og gratis for alle! Sett av et par timer med de yngste, og NJFF garanterer en god sommeropplevelse!

Det arrangeres Fiskesommer over hele landet i perioden 1. juni til 15. august, på i alt 105 ulike steder. Over tusen instruktører fra NJFFs lokalforeninger stiller på dugnad midt i tjukkeste fellesferien. Sjekk i kartet lengre nede, og arrangementslisten under Relaterte filer. 

 

Alle barn får premier
Fiskesommer er ikke en konkurranse. Vi ønsker kun å gi barna en smakebit på fiskeglede. Største fisk belønnes ikke med annet enn misunnelig blikk fra andre fiskere. Alle deltagende barn vil dessuten få fine premier.

På tross av dette er det gratis å delta, og heller ingen forhåndspåmelding. Her er det bare å ta med seg stanga og møte opp på angitt sted! I kartet under finner du en oversikt over Fiskesommer-arrangementene:

(artikkelen fortsetter under kartbildet)

 

 

En tradisjon
Hilde Danielsen i Froland JFF skal ha sitt arrangement den 12. juli. Stedet er midt i Arendal sentrum - og på denne tiden koker byen av feriegjester:

- Vi gleder oss! Dette har blitt en tradisjon og vi satser på godt med makrellstimer under bryggene i år også. Det er liksom ikke full sommer før vi avholder fiskesommerarrangementet vårt, blunker Danielsen.

Publisert: 16-MAY-12 Oppdatert: 21-JUN-12 Henning Ottarsrud Utskriftsvennlig versjon

spacer

barn_og_ungdomsnyhet


 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.no