NJFF - Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
spacer

 • Nyt Fiskesommeren

  Det varmeste været ser ut til å være på hell, og det er på tide å bytte ut badebuksa med fiskestang: NJFFs lokalforeninger sikrer at du kan toppe sommeren over alle somre med ei spennende fiskeopplevelse, enten du er nybegynner eller vil lære deg fluefiske.

  Les mer

 • Ukens mest #selfish

  NJFFs fotokonkurranse i sommer har temaet #Selfish. Ta et bilde på en fiskelengdes avstand av deg selv på fisketur, og delta i vår konkurranse: I slutten av august kårer vi en vinner som stikker av med fullt camputstyr.

  Les mer
 • Ulvejakt-tiltalt får erstatning

  Politiets aksjon i april mot ulvejegere i Hedmark, viser seg nå også å stigmatisere jegere som har deltatt i lovlig jakt. I en klok lederartikkel maner Gudbrandsdølen Dagningen politiet til å besinne seg og vurdere grunnlaget for når mafiaparagrafen tas i bruk.

  Les mer
 • Tidligstart for gåsejegere

  Sjøl om det er to uker til gåsejakta starter for alvor, kan jegere flere steder allerede finne fram gåse-gunneren: 26. juli smalt de første skuddene blant anna på Smøla. Er du utålmodig etter å komme i gang, kan du tjuvtrene med NJFFs lokkeskole på nett.

  Les mer
 • Fikk krisehjelp fra Lyse

  NJFF Rogaland og Årdal elveeierlag ba i forrige uke Lyse Produksjon øke vannslippet fra Breiavad for å sikre at Storåna ikke tørka helt ut, med laksedød som følge. Rask respons fra Lyse sørger nå forhåpentligvis for at laksen blir berga.

  Les mer
Vervebanner

 • Seier til ringreven Rikard

  Det ble spennende helt fram til dørstokken i kampen om Årets jaktskytter 2014. Men ringreven Rikard Østmoe holdt hodet kaldt i finalen under NM Elg, og kan for andre år på rappen innkassere seieren. Junior-tittelen gikk til Henrik Fylling fra Løiten JFF.

  Les mer
 • Jenter, strike a pose!

  Årets fotokonkurranse for NJFF Jenter er godt i gang og vi har fått inn flere flotte bidrag. Konkurransen går frem til 1. august, så send inn ditt beste fiskebilde!

  Les mer
 • Ulovlige garn fra nord til sør

  Statens naturoppsyn (SNO) og Kystvakta har intensivert oppsyn etter ulovlige garn i sommer. Det har gitt store beslag flere steder, med tilhørende anmeldelser og bøter. Men på diskusjonsforumene hevder enkelte sin rett til å sette garn "slik de alltid har gjort".

  Les mer
 • Elverumsutstillinga rett rundt hjørnet

  NJFF inviterer til Nordens største jakthundutstilling lørdag 9. august 2014 under De Nordiske Jakt- og Fiskedager på Norsk Skogmuseum i Elverum. Det forventes 700-800 jakthunder til Prestøya denne lørdagen, og Jakt- og Fiskedagene lokker som vanlig med et rikholdig program.

  Les mer

 • Advarer mot kåte karer

  Leder Håvard Jensen i Hobøls viltnemd roper varsko etter enda en rådyr-påkjørsel. Mandag la han ut ei oppfordring på Facebook: «Enda en kåt råbukk kjørt i hjel på fylkesvei 120. Følg med folkens! Råbukken er i brunst og rågeitene springer i alle retninger.»

  Les mer
 • Ny parasitt påvist hos elg

  Veterinærinstituttet har de siste månedene påvist svelgbrems hos elg på Østlandet og i Trøndelag. Parasitten er tidligere bare påvist hos elg i Pasvik, men er vanlig hos elg i Finland og sporadisk i Sverige. Nå ber Veterinærinstituttet om tips fra publikum.

  Les mer
 • Nyt finværet med fiskestanga

  Du trenger ikke være ihuga utstyrsfanatiker for å få nyte finværet med fiskestanga: Oppegård JFF har tatt konsekvensen av at ikke alle har fiskestang, og låner derfor ut fiskestenger gjennom det lokale biblioteket på Kolbotn.

  Les mer
 • Lær storviltjakt på Songli

  Vil du lære deg mer om jakt på rådyr og hjort, finnes det vel knapt noe bedre sted i landet enn i gamle Chr. Thams jaktparadis nær Orkanger utafor Trondheim. Best av alt - det er fortsatt noen ledige plasser igjen i høst.

  Les mer
 • NM-tittel til Løberg

  Finalen i NM-elgskyting i Trysil, ble akkurat så spennende som en kunne håpe på. Sju skyttere hadde fullt hus før finalen. Av disse var det bare Jan Kristian Larsson fra Høland JSK og Hans Petter Løberg fra Vang Jff som nok en gang prikket inn alle skuddene i sentrumsblinken. Det resulterte i en spennende omskyting hvor Løberg trakk det lengste strået.

  Les mer
 • Ferie og Fiskesommer

  Det er nå full ferietid men NJFFs foreninger sørger for at sommerferien også er spekket med fiskearrangmenter for ung og gammel. Har du lyst til å delta med hele familien eller kanskje bare ha et friminutt bare for deg selv, er det mange muligheter over hele landet.

  Les mer
Les mer i nyhetsarkivet


spacer

NJFF - Norges Jeger- og Fiskerforbund


 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.no