NJFF - nyheter om jakt, sportsfiske, jakthund, jaktskyting

Norges Jeger- og Fiskerforbund
spacer

NM gull til Nalum og Nesland


Jan Tore Nalum, Norgesmester leirduesti 2012

Jan Tore Nalum fra Brunlanes JFF gikk av med seieren i årets leirduesti, og kunne dermed innkassere både gullmedalje og Kongepokal. I NM-jegertrap var det Jon Andre Nesland fra Kroken JFF som holdt hodet kaldest og gikk av med seieren.

Det var mange spente skyttere på som stilte til start i finalen i leirduesti, klare for 50 nye skydd i den noe krevende NM-løypa. Ingen skyttere oppnådde fullt hus i innledende skyting, så her var det åpenbart muligheter til å klatre på lista også for de som lå et par treff bak de beste.

Jan Tore Nalum fra Brunlanes lå med sine 48 treff på en delt førsteplass etter innledende skyting, og han innfridde også i finalen. Med 47 treff i finalen og 95 treff totalt tok han en klar seier foran Leif H. Klokset fra Åmot JFF med 92 treff. Bronsemedaljen gikk etter omskyting til Ole Henrik Gusland fra Brunlanes JFF.


Norgesmester Jon Andre Nesland (foran) og Jostein Nesland, Kroken JFF

I jegertrap var det stor spenning fram til siste laget skulle i aksjon. Kun én skytter stod med fullt hus, 75 treff før finalen, men med en håndfull skyttere bare ett treff bak, var ingenting avgjort på forhånd. Jon Andre Nesland fulgte opp sine 74 innledende treff med fullt hus i finalen, og kunne dermed motta en velfortjent gullplakett og tittelen Norgesmester i jegertrap 2012. Storebror og tidligere Norgesmester Jostein Nesland kapret sølvmedaljen etter omskyting med Jan Bålerud fra Hemnes JFF.

I tillegg til å kåre Norgesmester er det kåret de tre beste juniorer, veteraner, damer og 3-mannslag i både leirduesti og jegertrap.

Komplette resultatlister er lagt ut på Åsnes JFFs nettside.

Publisert: 14-JUL-12 Oppdatert: 14-JUL-12 Vidar Nilsen Utskriftsvennlig versjon

spacer

NJFF - nyheter om jakt, sportsfiske, jakthund, jaktskyting


 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.no