ringebu_og_faavang

Ringebu og Fåvang JFF

 • Årsmøte 2014

  Årsmøte i foreningen holdes på Tunet Kro torsdag 30.januar kl. 19.00. Saker som ønskes behandlet av styret, sendes styret innen 24.jan Møt opp!

  Les mer

 • Fluebinderkurs 2014!

  Bli med på kurs nå og bind dine egne fluer til årets fiskesesongen! Info og påmelding til Tore Solbakken tlf. 468 08 443

  Les mer
 • Opprydding langs Laugen!

  Lørdag 12.mai stilte ca. 20 personer opp på ryddedugnad langs Laugen. Med både båter og traktorere og hengere kom vi til mange steder. Det ble plukket opp mye søppel og brask.

  Les mer
 • Ivrige isfiskere

  Rundt 100 møtte opp på pilkekonkurransen vi arrangerte 12.mars. Alle under 16 år fikk gratis pilkestikke. Rekrutteringen er lovende, da foreningen delte ut nesten 50 pilkestikker! Strålende sol, fiskebett og kaffe fra svartkjel, gjorde sitt til at det ble en vellykket dag på isen.

  Les mer
 • Glimt fra utedag på jegeprøvekurset 2012

  Årets jegerprøvekurset er godt i gang, og i helga var det de obligatoriske utedagene som stod for tur. På programmet stod blant annet: skyting med hagle og salongrifle, sikkerhet rundt våpen, avstandsbedømming, jaktbekledning, kart & kompass, postplassring og fellefangst.

  Les mer
 • Grasrotandel!

  Vi er nå registrert, slik at du kan gi din støtte til oss gjennom grasrotandelen, Norsk tipping. Dette er enkelt å gjøre, bare ved å oppgi at du vil støtte Ringebu Fåvang jeger og fiskerforening, neste gang du tipper!

  Les mer
Les flere nyheter i nyhetsarkivet


ringebu_og_faavang


Synspunkter på lokallagets sider er ikke nødvendigvis representative for NJFFs offisielle syn
For uttalelser om NJFFs politikk, se www.njff.no eller kontakt NJFF sentralt (tlf. 66 79 22 00).
 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.org