snertingdal

Snertingdal Jff

 • Skyting avlyst!!

  Skytetrening på Revhiholen torsdag 29. mai er avlyst, fordi det tillates ikke skyting på Kristi himmelfartsdag. Ellers er skyteprogrammet som annonsert.

  Les mer

 • Villmarksleiren, del 2.

  Årets leir er avsluttet og den var vellykket. Vi som arrangør er fornøyde og ikke minst teller det at ungene er fornøyde, det får vi høre fra dem selv og med hyggelige tilbakemeldinger fra foreldre. I ar var det 55 unger (+/÷), med omkring 40 fra egen forening og de 15 øvrige var fordelt fra hele fylket. Her følger bilder fra lørdag.

  Les mer
 • Villmarksleiren, del 1.

  Vi i SJFF hadde gleden av å arrangere fylkesleir for barn og ungdom for andre året på rad. Dette er først og fremst ment for unge i alderen 12 – 16 år, med mange friluftsaktiviteter og de overnatter i telt eller lavvo. Her følger noen bilder fra åpningsdagen.

  Les mer
 • Jegerprøve 2013

  Vi hadde også i år en fin gjeng med kandidater på jegerprøvekurs. De ble de første i Gjøvik til å prøve den nye elektroniske eksamen og det gikk veldig bra. Vi hadde 17 kandidater på kurs og alle klarte det. Gratulerer som jegere alle sammen! Bilder følger.

  Les mer
 • Årsmøte og premieutdeling.

  Et vellykket årsmøte er avholdt og alle fremlagte saker ble greit godkjent. Her følger årsberetningen fra hovedstyret og de av fjorårets premievinnere som var tilstedet (bilde).

  Les mer
 • Drivjakt på elg, villsvin, og rådyr, Ekagård høsten 2012.

  14-18.11. reiste det 5 jegere og 2 damer (bedre halvdeler) til Sverige. Avreise Gjøvik ca 1730. Målet var drivjakt med hund på elg, villsvin, rådyr og rev, samt kos og rekreasjon for våre bedre halvdeler. Turen inneholdt også denne gang ”alt inkludert” og det skal jeg si dere hold mål. DETTE ER VELDIG BRA.

  Les mer
 • Fiskelykke for senior

  Min far (eller fatter¡¦n), Kjell Sørensen, har vært en ivrig sportsfisker i snart 70 år og denne høsten kommer han garantert til å huske ei stund.

  Les mer
 • Jegerprøvekurs

  Jegerprøve 2013 med opplæringsjakt. Snertingdal J.F.F. starter jegerprøven tirsdag 05.02.2013. kl.19.00 på klubbhuset i Snertingdal.

  Les mer
Les flere nyheter i nyhetsarkivet


snertingdal


Synspunkter på lokallagets sider er ikke nødvendigvis representative for NJFFs offisielle syn
For uttalelser om NJFFs politikk, se www.njff.no eller kontakt NJFF sentralt (tlf. 66 79 22 00).
 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.org