Eigersund JFF - jakt, fiske og friluftsliv i Egersund

Eigersund JFF

 • Bygging av ny bunkers har startet opp.

  Nå har arbeidet med å bygge ny bunkers på Øygreid startet. Ferdigstillelse er planlagt i løpet av 2014. God støtte fra Sparebankstiftelsen SR-bank og spillemidler muliggjør denne utbyggingen.

  Les mer

 • Bukkejakt 2014

  I vedlagte dokument kan du se hva som er ledig etter trekning av bukkejakt, rådyr. Ledige terreng kan bookes på Sporty. Det er først til mølla som gjelder...

  Les mer
 • Søknad Bukkejakt 2014

  Nå er det tid for søking på årets bukkejakt på rådyr. Søknadsfrist er torsdag 19. juni. Søknadsskjema kan du hente her på nettsiden

  Les mer
 • Leirduesesongen starter Lørdag 29. Mars

  Nå starter vi opp en ny og hektisk skyte sesong. I år vil det bli lagt stor vekt på skytinger rettet mot ungdommer og kvinner. Mange aktiviteter som stevner, dugnader og masse treninger. Sjekk vedlagt fil.

  Les mer
 • NJFF-Rogaland: Åte- og hijakt, lokking og fellefangst

  Fylkeslaget i Rogaland av Norges Jeger- og Fiskerforbund arrangerer i uke 4 en kursserie innen Åte- og hijakt, lokking og fellefangst. Kursledere er innleid fra Jakt & Fiskesenteret på Flå, og blir Kim Storstein Jønsson, Bård Grønneberg og Eivind Lurås. Torsdag 23. januar blir det kurs i låven i Havsøyne, Egersund.

  Les mer
 • Mørkeskyting

  Utvalgte Onsdager frem til midten av februar er leirduebanen åpen. Flomlysene er tent og skytingen starter kl.18.00. Se terminlisten hvilke Onsdager vi har åpent.

  Les mer
 • Resultater Eigersundsprøven 2013

  Helgens jaktprøve for stående fuglehunder er gjennomført! Det var bra med fugl i de fleste terrengene og vi er dypt takknemlige til grunneiere og andre jegere som har lånt ut sine eiendommer og jaktterrenger slik at Eigersundsprøven 2013 kunne arrangeres og at dette ble vellykket. Hele 18 hunder gikk til 1 premie (1AK)

  Les mer
 • Eigersundsprøven 2013

  Eigersund jff inviterer til skogsfuglprøven 2013. Påmeldingsfrist 16. oktober. Eigersundsprøven arrangeres 16. og 17. november.

  Les mer
 • Skytekveld for kvinner

  Torsdag 29. August kl.18.00 inviterer EJFF, kvinner til skyting på leirduebanen. Lån av hagle og annet utstyr fås på banen. Både uerfarne og rutinerte kvinnelige skyttere er hjertelig velkommen. Godkjent hagle instruktør vil være til stede, og kan være behjelpelig.

  Les mer
Les flere nyheter i nyhetsarkivet


Eigersund JFF - jakt, fiske og friluftsliv i Egersund


Synspunkter på lokallagets sider er ikke nødvendigvis representative for NJFFs offisielle syn
For uttalelser om NJFFs politikk, se www.njff.no eller kontakt NJFF sentralt (tlf. 66 79 22 00).
 
Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru
Tlf: 66 79 22 00 Fax: 66 90 15 87, E-post: njff@njff.org