Sogn og Fjordane forside

NJFF Sogn og Fjordane

 • Fantastisk oppsving i Årdal jff

  Med gode tilbod innan jakt, fiske og hytteutleige, flotte arrangement for store og små og eit dyktig og målretta styre, har laget klart å snu ein fleirårig negativ trend til at medlemvekstpila peikar kraftig oppover.

  Les mer

 • Rett hjem med «Rett hjem»

  NJFF lanserer en ny mobil-app for smarttelefoner som hjelper deg å finne veien rett hjem. "Rett hjem"-appen er en enkel kompassnål som peker tilbake til det stedet der du startet appen, enten det er ved hytta, bilen eller på gårdsplassen hjemme.

  Les mer
 • Elveeiere og fiskarlag mot gruvedeponi

  – Dumping av gruveavfall i nasjonale laksefjorder er gambling med villaksen, mener Norske Lakseelver og Norges Fiskarlag. De to organisasjonene mener at man har for lite kunnskap om konsekvensene, og hadde nylig møte med Klima- og miljødepartementet.

  Les mer

 • Går du ettesøk? Bli med på ei stor undersøking!

  I 2013 starta NJFF Sogn og Fjordane og NJFF Møre og Romsdal opp arbeidet med å planlegge gjennomføringa av ei større ettersøksundersøking. Undersøkinga skal gjennomførast i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, og rettar seg mot ettersøksjegerar og ettersøksringar/-lag. I løpet av prosessen har vi valgt å trekke inn samarbeidspart for å få bistand til det tekniske og sikre kvaliteten på undersøkinga, og har fått med oss Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad.

  Les mer
 • Alle hundar bør gjennomgå aversjonsdressur

  Det har vore fleire uheldige episodar i sommar der hund har skada og drepe sau. NJFF Sogn og Fjordane oppmodar alle hundeeigarar til å ta hunden sin på aversjonsdressur for å hindre at hunden angrip sau. Fleire av våre lokale jakt- og fiskelag tilbyr aversjonsdressur. Ta kontakt med ein av instruktørane våre!

  Les mer
 • Vinnarane av årets skytecup'ar

  Martin K Leknes vann Sogn og Fjordane Cup 2014, gratulerer! I Våpenloftet Cup 2014 vart klassevinnarane desse: Magnar Nyttingnes, Per Rune Kårstad, Helge Fimreite, Bente Troye, Lene Soleim og Jo Kårstad. Gratulerer!

  Les mer
 • Bra rypebestand i år?

  NJFF Sogn og Fjordane utførte no i august taksering av skogsfugl på Gaularfjellet. Årets kyllingproduksjon på Gaularfjellet har vore god og generelt sett betre enn i fjor. Ein ser same trend i andre delar av landet.

  Les mer
Les flere nyheter i Sogn og Fjordanes nyhetsarkiv.
 
NJFF - Sogn og Fjordane Rygg, 6823 SANDANE
Tlf: 57 86 83 55, faks 57 86 94 94, E-post: sognogfjordane@njff.org