Sogn og Fjordane forside

NJFF Sogn og Fjordane

 • Rett hjem med «Rett hjem»

  NJFF lanserer en ny mobil-app for smarttelefoner som hjelper deg å finne veien rett hjem. "Rett hjem"-appen er en enkel kompassnål som peker tilbake til det stedet der du startet appen, enten det er ved hytta, bilen eller på gårdsplassen hjemme.

  Les mer
 • Elveeiere og fiskarlag mot gruvedeponi

  – Dumping av gruveavfall i nasjonale laksefjorder er gambling med villaksen, mener Norske Lakseelver og Norges Fiskarlag. De to organisasjonene mener at man har for lite kunnskap om konsekvensene, og hadde nylig møte med Klima- og miljødepartementet.

  Les mer

 • Lokkejaktstart

  Snart åpner jaktsesongen for rødrev igjen og da er det mange ivrige lokkejegere som kjenner sin besøkelsestid. Nå finner du den populære lokkeskolen fra NJFF-appen på nettet.

  Les mer
 • Uhaldbar situasjon for ettersøksjegerane

  Det finst ingen felles forsikringsordning for ettersøksjegerane i dag. NJFF Sogn og Fjordane har sidan 2010 arbeidd i ei gruppe for å lage ei standard-avtale mellom kommune-ettersøksjeger, som også skal omhandle forsikringsbiten. No står alt og fell på KS om kommunane tek ansvar for ettersøksjegeren som gjer ein jobb for kommunen.

  Les mer
 • Våpenloftet Cup 2014

  No er alle jaktfeltstemna ferdig for i år i fylket vårt og vi har fleire klasservinnarar klare: Magnar Nyttingnes kl sporting A/B, Per-Rune Kårstad kl Jeger A/JB, Helge Fimreite kl JC, Bente Troye kl F (dame), Lene Solheim kl D2 (eldre junior) og Jo Kårstad kl D1 (yngre junior).

  Les mer
Les flere nyheter i Sogn og Fjordanes nyhetsarkiv.
 
NJFF - Sogn og Fjordane Rygg, 6823 SANDANE
Tlf: 57 86 83 55, faks 57 86 94 94, E-post: sognogfjordane@njff.org