Sogn og Fjordane forside

NJFF Sogn og Fjordane

 • VM bronse til Noreg!

  Robert Brenden og Sogneexpressens Nikki, oppnådde ein glimrande VM bronse i jakt, St Hubertus i Italia. Dette er ein prestasjon som viser at langsiktig og målretta arbeid fører fram. Det er med stor glede vi kan gratulere den dyktige sogneekvipasjen med prestasjonen.

  Les mer

 • Villaksauksjonen 6. nov. 2014

  Reddvillaksen.no arrangerer blant anna årleg auksjon for å finansiere tiltak som kan vere med å sikre og auke bestandane av vill laksefisk. Katalogen for villaksauksjonen 2014 er no klar, og du kan vere med å by på spennande fiskeopplegg og samtidig støtte villaksen!

  Les mer

 • Rett hjem med «Rett hjem»

  NJFF lanserer en ny mobil-app for smarttelefoner som hjelper deg å finne veien rett hjem. "Rett hjem"-appen er en enkel kompassnål som peker tilbake til det stedet der du startet appen, enten det er ved hytta, bilen eller på gårdsplassen hjemme.

  Les mer
 • Elveeiere og fiskarlag mot gruvedeponi

  – Dumping av gruveavfall i nasjonale laksefjorder er gambling med villaksen, mener Norske Lakseelver og Norges Fiskarlag. De to organisasjonene mener at man har for lite kunnskap om konsekvensene, og hadde nylig møte med Klima- og miljødepartementet.

  Les mer

 • Skot mot hovud og hals er inhuman jakt

  Skot som er planlagt sett andre stader på hjorteviltet enn i hjerte-/lungeregionen, har vore diskutert mang ein gong. Økokrim si tolkning av rettskraftig dom i Agder er at dette er inhuman jakt og ikkje lovleg.

  Les mer
 • Damene på Finnskogen

  9 damer og 3 menn utgjorde jaktlaget på Smalberget i år. Dei fleste damene kom frå Sogn og Fjordane, men også Agder og Trøndelag var representert. Alle dei 4 elgfalla vart utført av damene, to fekk skyte sin aller første elg!

  Les mer
 • Fangst av jaktbare små rovdyr og kråkefuglar i Sogn og Fjordane?

  Hugs å melde inn til predatorkonkurransen! Førstepremien er eit viltkamera levert av Våpenloftet og Schou Våpen. Andrepremien er fangstutstyr levert av Jakt- og Fangstbua. Alle som er med i konkurransen, vert med i trekning av premie frå Lunde Turiststasjon, samt får rabatt på utstopping hjå Vestnorsk Trofemontasje.

  Les mer
 • Fantastisk oppsving i Årdal jff

  Med gode tilbod innan jakt, fiske og hytteutleige, flotte arrangement for store og små og eit dyktig og målretta styre, har laget klart å snu ein fleirårig negativ trend til at medlemvekstpila peikar kraftig oppover.

  Les mer
 • Går du ettesøk? Bli med på ei stor undersøking!

  I 2013 starta NJFF Sogn og Fjordane og NJFF Møre og Romsdal opp arbeidet med å planlegge gjennomføringa av ei større ettersøksundersøking. Undersøkinga skal gjennomførast i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, og rettar seg mot ettersøksjegerar og ettersøksringar/-lag. I løpet av prosessen har vi valgt å trekke inn samarbeidspart for å få bistand til det tekniske og sikre kvaliteten på undersøkinga, og har fått med oss Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad.

  Les mer
Les flere nyheter i Sogn og Fjordanes nyhetsarkiv.
 
NJFF - Sogn og Fjordane Rygg, 6823 SANDANE
Tlf: 57 86 83 55, faks 57 86 94 94, E-post: sognogfjordane@njff.org