​​​​​​​​​​Velkommen til våre sider.

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

Om du ikke får ePost og SMS fra oss, er det viktig at du oppdaterer ePostadresse og mobilnummer på Min Side, Medlemsnett. Mange takk!

Stavanger og Rogaland Jeger- og Fiskerforening

PB 699, 4090 Hafrsfjord

Besøksa​dresse: Kiellandsstien 26

Org. nr: 991 311 874

Kto. nr. 3201 41 11211


Kontakt oss
NJFF Rogaland /     Lokallag

 

FB_FindUsOnFacebook-114.png

.

 

 

 

 

Traptrening på Skurve onsdager 17-21http://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/Banekontoret-på-Skurve-er-stengt-i-juli.aspxTraptrening på Skurve onsdager 17-21Åpen for alle og oppmøte er 17-19 på bane 1. Duer og evt skudd, får du kjøpt kontant på banen. Merk at banekontoret kun åpnes for toalettbesøk.
SRJF-jaktkort på iNaturhttp://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/SRJFs-jaktkort-på-iNatur.aspxSRJF-jaktkort på iNaturFinn alle våre jaktkort på iNatur.
Fiskerapporteringhttp://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/Manglende-fiskerapportering.aspxFiskerapporteringSRJF har nå fangstresultatene klare for de elvene foreningen administrerer (Frafjord, Håland og Ulla). Følgende tall har blitt innrapportert til myndighetene.
How 2 fish, hunt and shoot in Norway http://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/Foreigner.aspxHow 2 fish, hunt and shoot in Norway Please find below an introduction to get started with fishing and hunting/shooting in Norway
Predatorjakt fra nå til 31. mars 2016http://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/Predatorjakt-fra-nå-til-31.-mars.aspxPredatorjakt fra nå til 31. mars 2016De 5 beste vinner flotte premier. 31/3 legger vi sammen poengene for det du har felt. Begynn i dag, og husk jakttidene: http://www.njff.no/jakt/Sider/Jakttider.aspx
Åpen dag i Sikvelandsvatnet 07. septhttp://www.njff.no/rogaland/stavanger/Sider/Åpen-dag-i-Sikvelandsvatnet-07.-sept.aspxÅpen dag i Sikvelandsvatnet 07. septMandag 7.september hadde foreningen åpen dag for medlemmene oppe i Sikvelands vatn i Gjesdal.

 

 

AKTIVITETSKALENDER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fylke
Lokallag
Fra dato
Velg en dato fra kalenderen.
Til dato
Velg en dato fra kalenderen.
Tekst
 
HVA ARRANGØR HVOR DATO MER INFO
Barnegruppen lager julepresanger pluss grøt med mandel Stavanger og Rogaland Jff Hjorthuset, Hafrsfjord 01.12.2015
juleavslutning for jentegruppen Stavanger og Rogaland Jff Hjorthuset, Hafrsfjord 08.12.2015
 Side 1 av 1 
ForrigeNeste

Lokallagspartnere

 

 

http://www.njff.no/rogaland/stavanger/Lokallagets samarbeidspartnere/Forms/DispForm.aspx?ID=3&RootFolder=/rogaland/stavanger/Lokallagets samarbeidspartnerehttp://www.njffbutikken.no/, http://www.njffbutikken.no/

Temasider / hurtiglinker

 

NJFFS SAMARBEIDSPARTNERE

 

Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Norges Jeger- og Fiskerforbund Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.
Kontaktinformasjon
  • Hvalstadåsen 5
  • PB 94, 1378 Nesbru
  • Fax: 66 90 15 87
  • 66 79 22 00
  • njff@njff.no
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Synspunkter på lokallagets sider er ikke nødvendigvis representative for NJFFs offisielle syn. Redaktøransvaret på lokallagssidene tilligger lokalforeningens leder. For uttalelser om NJFFs politikk, se www.njff.no eller kontakt NJFF sentralt (tlf. 66 79 22 00).