MENY hamburgermeny Close-menu button

Medlemskontingenten sendes utFaktura/eFaktura sendes ut til de som ikke har betalt medlemskontingenten for 2022 via "Min Side". Har du betalt kontingenten etter 5. januar kan du se bort i fra fakturaen. Ditt digitale medlemskort finner du på "Min Side". Dette oppdateres noen få dager etter mottatt betaling. På grunn av stor pågang må det påregnes noe ventetid på telefon/e-post til medlemsservice.

Slik fornyer du ditt medlemskap

Som medlem i NJFF støtter du vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Vi håper du vil ha glede av alle våre kurs og aktiviteter, medlemsfordelene dine og ikke minst miljøet og aktivitetene i din lokalforening.

Når du har betalt medlemskontingenten for 2022 på en eksisterende medlemsavtale, så vil ikke 'gyldig til' dato på ditt medlemskort på Min side oppdateres med riktig dato før etter ca ett døgn. Faktura blir sendt ut til de som ikke betaler digitalt. 

Les mer External-link icon
Koronasituasjonen: NJFFs råd for aktiviteter

Nytt fra NJFF

Aktuelt

Vil du ta jegerprøven?

Hvert år utdanner NJFF 10.000 nye jegere fordelt på over 500 jegerprøvekurs. De som jakter vilt i Norge skal ha god kunnskap og riktige holdninger under jaktutøvelse.

Finn jegerprøvekurs her External-link icon

Vill mat

Helt vilt

Bli bedre kjent med de fantastiske naturressursene våre! Du finner både matoppskrifter, tips og filmer, og det er bare å glede seg til å se youtuberen, Herman Dahl blir med vår egen ambassadør, Maja Odden på en reise som inneholder både humor, mat og jakt.  

Les mer External-link icon

Nyheter fra Jakt & Fiske

Episode 144

Skjøt hjort, traff lama. Trygt i skogen under jakta?

Sikkerhet skal alltid stå øverst. Men er det egentlig trygt i skogen under jakta? Høsten 2021 kom det de rareste historier som perler på en snor. I denne episoden får du høre noen av dem. I studio er rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog), kunstnersjel Espen Farstad (NJFF) og podsjef Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Lytt til nyeste episode External-link icon

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jaktradiolisens
Som medlem i NJFF er jaktradiolisens inkludert i ditt medlemskap.
Rabatt på WeHunt Standard
Som NJFF-medlem får du halv pris på WeHunt Standard som forteller hvor andre i jaktlaget og jakthunder er på kartet.
Bli medlem!