MENY hamburgermeny Close-menu button

Vaktliste og instrukser Hof skytebane 2022

Vaktlista og instruksen for skytebanen er klare. Vi starter skyting allerede mandag 16. mai

Publisert 12. mai 2022 kl. 08.39

Se vedlagt vaktliste for årets skyting på Hof skytebane. Fint om de som har vakt setter av dagen i kalenderen så vi kan sikre en trygg gjennomføring med alle vakter på plass. Passer ikke vakten ber jeg om at det byttes innbyrdes eller forsikrer at det kommer en stedfortreder. 

Oppfordrer alle som er vakt til å laste ned appen "Min Jegerdokumentasjon" og skytebane vakt må laste ned app "Skytebanekontrollør". I tillegg må vakt gjennomføre E-kurs standplassleder: E-kus standplassleder for å kvalifisere seg til å bruke appen Skytebanekontrollør. Hvis det etter godkjent E-kurs er problemer med å logge inn på Skytebanekontrollør, vennligst kontakt [email protected] for assistanse og sjekk av registrering sentralt. Oppfordrer alle til å gjennomføre kurs og bruke app under årets skytetrening. Det vil fortsatt være mulighet for manuell registrering slik det er gjort foregående år.

Husk krav til bruk av kammerflagg når våpen fraktes til og fra standplass. Dette er først og fremst tiltak for å øke sikkerheten, men også viktig  tiltak i forhold til korona slik at visitasjon av våpen fra skytevakt i mindre grad er nødvendig ved nærkontakt med skytter.

Hof skytebane - vaktliste og instruks 2022