Hedrum Jeger og Fiskerlag (HJFL)

Foreningen ble stiftet i 1946 og har passert over 600 aktive medlemmer!

IMG_5730_153419.jpeg

Årsmøtet er vel i havn, 49 medlemmer var tilstede og alle årsmøtepapirer ble godkjent. Det tllsier et ryddig forarbeide, god økonomi har vi også og i tillegg  er vi eier av hele baneanlegget på Allum!

Arne Solem tok oss imellom valget, kasserer Håkon og sekretær Tom hadde bedt om avlastning og ble behørig takket med blomster og flott Helle-kniv m/navn. Nils gikk også av som nestleder/vara til styret.

Vi ønsker Espen Allum velkommen som nestleder, Arne Aakre som ny kasserer og Dag Rune Nilsson Norheim som sekretær inn i laget. Dette vil bli bra!

Diplomer og kniver med inngraverte navn på var også gjort ferdig til alle klubbmesterne våre, gratulerer til alle sammen!

Siste post på dagsordenen før snitter og kake ble inntatt var utnevnelse av æresmedlem.

4 verdige medlemmer ble en etter en utnevnt av leder Bjørn Komma og de kunne ta i mot Diplom m/livsvarig gratis medlemskap, blomster og sin navnet kniv; Arne Solem, Jan Ivan Karlsen, Sigrid Nilsen Aase og Bjørn R. Myrholmen! Bilder blir å finne på en annen side her inne!

En flott og høytidelig seremoni som ble satt pris på!

Et ryddig og fint årsmøte, greit å ha i bakhånd når vi alle tillitsvalgte skal i gang på et nytt år. Håper og tror på enda mer fremgang og at mange vil finne veien til våre arrangementer og at vi også deltar på andre lag og klubber sine konkurranser.

Jan Dalen var tilstede fra NJFF Vestfold og tok en gjennomgang av hva de kan bidra med både med aktiviteter og bistand.

De avholdt  sitt årsmøte på Wassilioff lørdag 9.mars og vi var 6 delegater tilstede fra vårt lag. Av saker på dagsorden foruten selve årsmøtesakene var at NJFF Vestfold fremmer som et landsmøtevedtak i november 2024 et ønske om at det jobbes aktivt med å oppheve "romjulsfredningen"  En ordning som ble innført i 1951. Håper og tror at dette får gehør i det ganske land.

Ellers hadde Jan Tore Nalum en powerpoint fremvisning av hva som er i ferd med å innta Brunlanes og andre steder i vårt nærområde, nemlig å bygge solcelleparker i tildels store områder av vår natur og gjøre disse områdene utilgjengelig for allmenheten både som tur/jakt og rekreasjonsområde. Dette har foregått i det stille og det har blitt inngått avtaler med grunneiere fra bl.a. Skagerak og andre aktører. 

Jan Tore i samarbeid med Siri Parmann i NJFF lager i disse dager en Resolusjon som skal brukes og presenteres for det politiske liv i Larvik Kommune. La oss alle nå være med å bidra, snakk høyt om dette som er iferd med å etableres, denne måten å redde strømutfordringene på må ikke skje og derfor må vi stå sammen slik at det ikke blir gitt konsesjon til disse anlegga.                                              Vi har en formålsparagraf i våre vedtekter å henvise tll: NJFF skal arbeide for å sikre allmenheten tilgang til naturen, bærekraftig høsting, god naturforvaltning og vern av miljøet.

Det skal bidras for at vi skal ha nok strøm i fremtiden, men det er muligheter for å tenke annerledes, hva med store tak, parkeringsplasser og evt at alle nybygg skal anlegges med solcelletak.

"La Naturen vår være skjemet", den har nok med seg selv i disse flathogsttider for å ivareta leveområder for alle sine "innbyggere"

Det ble presentert en Resolusjon for skytebaner, hvor det henstilles til kommunene våre å ivareta behovet for skytebaner både ved å ta vare på de etablerte og etablere nye der disse mangler. Viktig at det inngås et interkommunalt samarbeid slik at det sikres en reell tilgang i hele fylket og ser verdien av disse og at det tilgodesees ved fordeling av spillemidler.

Nils (leder av ungdomsutvalget) er i disse dager i full fart rundt og besøker ungdomsskolene og prater varmt om laget vårt. Han har nok av spennende arrangementer å tilby og midler for å gjennomføre er også på plass, men mangler å få samlet disse ungdommene for å komme igang. Vær med å bidra slik at vi kan få de viktigste vi har, nemlig barn og barnebarn inn i et sunt og spennende miljø!

Kvinneutvalget vårt er også på fremmarsj og Camilla ser seg stadig rundt etter nye samarbeidsformer, nå sist kommet på plass et begynnende samarbeid med damene i Lardal JFL. Dette blir spennende, gleder oss til hva dette kan føre til. Bli med oss, du bør verken skyte eller jakte for å delta her, mulig at akkurat du har en interresse som vi andre også vil ta del i.

               

Klubben har gått til innkjøp av caps, både i camo og blå og Picue`r for salg, ønsker du så ta kontakt med Liv Arnhild tlf 982 31 237

Pris kr 200,- pr produkt!

Jakke kr 600,-

 

2f2hkxkm.png
Tøy til salgs

 

 

 

Følg oss på Facebook og Instagram

 

LogoHJFLpixlr.png

Informasjon om Hedrum Jeger og Fiskerlag

Nyheter fra Hedrum Jeger og Fiskerlag

Aktivitetskalender for Hedrum Jeger og Fiskerlag

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Hedrum JFL
NJFF Vestfold

Lokale medlemsfordeler