MENY hamburgermeny Close-menu button

Ultimateren August

Da er vi virkelig på oppløpssiden av vår konkurranse Ultimateren.

Publisert 17. september 2021 kl. 10.27

Løpende elg ble avholdt 13/8. Vi hadde 18 deltagere og det er nok rekord i nyere tid. Det er utrolig gledelig å se at Ultimateren virker som tiltenkt. Inspirerende å se at folk tar seg tid og prioriterer å komme på våre konkurranser. Det er vennskapelig kniving og vi får inntrykk av at vi har et godt miljø. Der det viktigste er absolutt ikke å vinne, men å delta.

Ikke helt uventet var det mange gode skyttere som møtte opp. Årets overraskelse var Kristoffer Fladby. Han er kjent for de fleste, men ikke kjent for å være den som sliter ut den løpende elgen på treningskvelder. Han fikk sterke 68 poeng og med det sikret seg en fin fin 2.plass. Regjerende klubbmester Rolf Kristian Fevik holdt også godt i, og kjempet inn 1.plassen i år også. Øyvind Braate som ligger på topp sammenlagt fikset en flott 5.plass og sikret at han ikke datt på sammenlagtlista i Ultimateren.

I ultimateren nå gjenstår Klubbmesterskap jaktfelt den 13/11. Vi regner med at alle i toppen av lista stiller opp her og det kan endres ganske så mye i toppen listene om man ikke deltar. Rovvilt og Storfiskeren går ut året og det kan være avgjørende å få seg et vilt eller en fisk til inn på listene.

Det har i år som foregående år vært stor deltagelse, og vi tenker vel at et stort premiebord er trekkplaster.

Foreningen har stor aktivitet. Dugnadsposten er det ingen problem å fylt ut. Ta kontakt med gruppeledere hvis du er interessert i noen timer. 20 timer girt full pott i sammen draget. Har du gjort timer med dugnad som ikke er registrert ta kontakt med utvalgsleder.

Ser dere feil med resultatlista er det bare å ta kontakt. Hvis du mener du skulle vært på lista kan det være at du ikke er medlem lenger. Det er kun medlemmer som kommer inn på ultimater lista. Man kan melde seg inn etter avholdt mesterskap, men da kommer kun resultat fra siste konkurranse. Vi har opplevd at det er flere som har blitt borte fra våre medlemslister grunnet manglende betalinger. NJFF sender kun inn en innbetaling og ingen purring.

Resultater pr 1.9.2021