MENY hamburgermeny Close-menu button

Jaktfeltstevne med Skaubygda JFF og Frogn JFF

Vi har blitt invitert av Skaubygda JFF til et mindre uformelt jaktfelt stevne, slik at det kan bli et klubbmesterskap mellom Skaubyda JFF, Frogn JFF og Nesodden JFF. Hvis smittesituasjon og anbefalinger tillater det.

Publisert 10. januar 2022 kl. 14.21

Planen er å møtes søndag 6 februar kl 10.00 på Digerud forsamlingslokale. 

Vi går ut lagvis med en lagleder som noterer poeng før man lapper selv. Vi må gi beskjed hvor mange vi blir slik at de får planlagt antall lag. Derfor må vi melde oss på, fristen for påmelding er 22.1.

 

For påmelding trykk her

 

Prisen er 100 kr pr. pers.

Vi anbefaler alle rifleskyttere å prøve jaktfelt, dette er kjempe god trening og man lærer masse av hvordan det er å skyte på forskjellige hold. 

Litt om hva Jaktfelt er:

Dette er en type feltskyting organisert av Norges Jeger- og Fiskerforbund hvor man skyter med rifle på ulike dyrefigurer med varierende avstander mellom ca. 40-200 meter og i forskjellige skytestillinger, vanligvis stående, sittende og liggende. Vanligvis skytes det på 6 ulike poster med 5 skudd i hver figur. Figurene har en indre treffsone som gir 5 poeng og en ytre treffsone som gir 3 poeng. Med totalt 30 skudd er da maksimal poengsum 150 poeng.