MENY hamburgermeny Close-menu button

Vi håper du vil bli bedre kjent med oss

Lørdag 11 juni ønsker vi at du og familien skal besøke oss på Myrdammen.

Publisert 30. mai 2022 kl. 21.28

Rælingen Jeger- og Fiskerforening har de siste årene vokst til å bli en av kommunens største foreninger, med godt over 1000 medlemmer. Foreningen slik den fremstår i dag, ble stiftet i 1933. Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund som med sine over 115000 medlemmer er Norges største forbund for jegere, fiskere og friluftsinteresserte. Vi jobber aktivt for å tilby våre medlemmer gode muligheter for å bedrive jakt, fiske og friluftsliv i vår del av marka. Syns du dette virker spennende er du selvfølgelig hjertelig velkommen som medlem hos oss. 

Det blir fiskesommer for barna, med fine premier. De kan også få prøve seg som snekker når de bygger sin egen fuglekasse. 

Fuglekasse.jpg
Leder av foreningen Kjell Langhus har bygget sin fuglekasse, kanskje du kan bygge en som er enda finere? Foto: Kjell Langhus

Samtidig kan de voksne kan ta seg en kopp kaffe mens de snakker med representanter fra alle våre utvalg. Så her kan du få svar på alt det du måtte ha av spørsmål om foreningen. 

Vi har pr. i dag følgende utvalg i vår forening: 

  • Kvinneutvalget
  • Jaktutvalg
  • Fiskeutvalg
  • Hundeutvalg
  • Barn og Ungdomsutvalg
  • Leirdueutvalg
  • Rifleutvalg

Alle utvalgene vil ha representanter tilstede som kan fortelle om hva de driver med og hva de kan tilby de som eventuelt kunne tenke seg å bli medlem eller bidra på andre måter. 

Vi fyrer opp grillen etter hvert også, så det vil være mulighet for å få seg en matbit :) 

Vi håper så mange som mulig tar turen. Vi starter kl 10.00 og holder på frem til kl 14.00. 

Velkommen

Du finner oss helt innerst på Myrdammen i og rundt kommunehytta.