Rådyrbukk felt under lokkejakt i Ski JFF terreng 2020.

Viktig informasjon under bukkejakt 2022

Publisert: 28. juli 2022 kl. 11.43

Sist oppdatert: 28. juli 2022 kl. 11.47

Den 10.august starter bukkejakta. Sett dere grundig inn i jaktinstruksen. Husk rapportering på SMS så snart som mulig etter fall. Vis hensyn til andre jegere, og andre brukere. Ta med vom ut av skogen etter jakt, se jaktinstruks.

Sonekart på hjemmesiden: 
Ski JFF Soner

I tidsrom 10-15 august er følgende områder kun tilgjengelig for introjakt:

Stallerud i sone 1, området rundt gluggen ned til skibrua.


Syverud nord for Hestemyra i sone 3.

Introjakt 3.jpg

Noen gode råd:
For at alle skal få en god jaktopplevelse ønsker vi å oppfordre til følgende:

- Ta hensyn til hverandre: Ser du en jeger på, eller i umiddelbar nærhet til posten du hadde planlagt å bruke, trekk deg rolig tilbake og finn en alternativ post utenfor den andre jegerens skuddfelt.
Vurder å legge lapp i bilruta di om hvor du posterer. Det er også mange andre brukere av skogene vi jakter i. Vis hensyn og tenk sikker bakgrunn. Ingen jakt på innmark som er i tilknytning til jaktterrenget.

- Vurder å oppsøke mer avsidesliggende deler av jaktterrenget: Tradisjonelt er det høy tetthet av jegere i de veinære områdene rundt Langhus og Siggerud. Om du er villig til å gå 15-20 minutter inn terrenget f.eks. omkring Krokhol, er sjansen mye større for en rolig og uforstyrret jakt.

- Husk å melde ifra til rådyrkontakt øyeblikkelig etter felling på SMS. Ikke nøl med å kontakte ettersøksekvipasje om du er usikker på utfallet av et avfyrt skudd. Ettersøk: Vakttelefon: 930 65 425.

Ettersøksavtalen ligger som link på:
Ski JFF Ettersøksavtale

Husk nødvendig jaktdokumentasjon.

Tenk sikkerhet for deg selv og andre.


Skitt jakt hilsen Jaktutvalget!

[email protected]