NJFF-mannen Kenneth Bruvik ble tildelt Kongens fortjenestemedalje

En stor dag for Kenneth

NJFF-mannen Kenneth Bruvik ble tildelt Kongens fortjenestemedalje for sitt ustoppelig engasjement for naturen. Vi gratulerer

Publisert: 23. februar 2023 kl. 10.28

Sist oppdatert: 27. februar 2023 kl. 09.36

Det var under et arrangement i Øygarden i Hordaland at Kenneth ble tildelt den gjeve aksepten og hederen for sin mangeårige innsats for naturen. 

Kenneth fikk prisen blant annet for hans særlig samfunnsnyttige innsats innenfor sosialt arbeid og bærekraftig miljø. Et par stikkord her, som flere av talerne var innom, var selvsagt det store engasjementet mot plastforsøpling og for villaksen, og ikke minst for ungdommen som Kenneth har vist. 

Fortjent

Kenneth er blant annet initiativtaker i prosjektet «Rein Hardangerfjord» og ​​​ungdomsprosjektet TAM (Trygghet, Ansvar og Mestring). Han er også programleder i NRK serien «Plasthavet» og ansatt som instruktør i Norges Jeger og Fiskerforbund Hordaland.

Kenneth.JPG
Det var ordfører i Øygarden kommune, Tom Georg Indrevik, som sto for selve utdelingen.

Ordfører i Øygarden kommune, Tom Georg Indrevik, sier til NRK at fortjenestemedaljen er fullt fortjent.

– Kenneth Bruvik har gjennom mange år vist et uvanlig stort engasjement for miljø og ungdom på en flott måte. Her har vi alle et ansvar, men Kenneth har på en særlig måte satt dette temaet på dagsorden, sier Indrevik.

Bjarte på Kenneth.jpg
Bjarte Erstad, andre nestleder i NJFF, var blant gratulantene

Kongens fortjenstmedalje ble stiftet av Kong Haakon VII 1. februar 1908. Den deles ut som belønning for innsats av «særlig samfunnsgagnlig natur» på områder som kunst, kultur, vitenskap, næringsliv, sosialt og humanitært arbeid.