Juniorlaget tok gull i Nordisk mesterskap i isfiske

Gull i Nordisk isfiske

Juniorlaget tok gull i Nordisk mesterskap i isfiske, og det gjorde jammen to av de norske deltagerne i dame-veteranklassene også. Vi gratulerer.

Publisert 20. februar 2023 kl. 15.51

Helga 17.-19. februar satte en gjeng nordmenn nesen mot Finland og Nordisk mesterskap i isfiske. Totalt var det 22 deltagere på det norske landslaget. 

Det konkurreres i hele 8 ulike klasser, (junior gutter, junior jenter, menn, kvinner, veteran 55 kvinner, veteran 55 menn, veteran 70+ kvinner, veteran 70+ menn) i tillegg til lagkonkurranser i samme aldersinndeling med tre deltagere på hvert lag. 

Gull i tre klasser!

Det norske juniorlaget for gutter klinte til og tok gull foran finner på hjemmebane og erfarne svenske abborpilkere. Johan Ruud, Torjus Dybdal Ødegård og Trym Schjager utgjorde det norske laget. Vi gratulerer med sterk innsats!

Også i veteranklassen for kvinner 55 ble det norsk seier. May Helene Leikåsen danket ut alle konkurrenter med 4057gram registrert fangst. Vi gratulerer May Helene med nordisk tittel! 

Og som ikke det er nok, tror du ikke det ble gull også i klassen for veteraner 70 kvinner. Sonni Ingunn Sangnes stakk av med seieren etter å ha dratt opp 4168 gram fisk i løpet av konkurransen. Nok en gratulasjon herfra! 

Du kan lese hele resultatlisten her.

Abbor på isen.JPG