MENY hamburgermeny Close-menu button

Konkurransefiskesesongen 2021-22

Terminlisten for sesongens fiskestevner er ferdigstilt, og sesongen i gang! Det vil også denne vinteren bli utkjempet mange spennende bataljer, nasjonalt som lokalt. Om du ikke allerede har børstet støv av pilkeutstyret er det bare å sette i gang.

Den offisielle åpningen av sesongen er helgen 18. og 19. desember. Da byr nemlig Trysil SFK opp til dans, nærmere bestemt på Landsjøen lørdag og den legendariske Eltsjøen på søndag. Søndagens stevne er for øvrig sesongens første i norgescupen. Ettersom det første stevne i norgescupen gjennomføres i 2021 minner vi om at man den 19. desember fisker i den klassen man også fisker i 2022. Med andre ord, om man f.eks. fyller 20 år i 2022 er man senior å regne i Trysil den 19. desember. Dette selv om man er junior på landsjøen den 18. desember.

Mer om klasser og øvrig reglement finner du her  

På nyåret går sesongen slag i slag. Norgescuptoget skal også i år innom flere steder i landet. 02. januar er det Perca SFK sin tur å være vertskap, etterfulgt av SFK Pimpel Sør den 16. januar, SFK Acerina den 30. januar og Båstad GJFF den 13. februar. SFK Raufjøringen avslutter så norgescupen på den kjente Vingersjøen den 20. februar. Norgesmesterskap på is er ikke på plass i skrivende stund.

Fullstendig terminliste finner du her

Pr. dags dato er det ingen COVID-19 relaterte restriksjoner på utearrangement. Arrangører av stevner har uansett fått oversendt en liste om oppfordringer vedrørende gjennomføringen av stevnene. Eventuelle endringer hva COVID-19 gjelder opplyses om umiddelbart – Vi håper derimot vi slipper.

Skitt fiske alle sammen.