MENY hamburgermeny Close-menu button

WeHunt ivaretar din sikkerhet i skogen

Gå aldri på kompromiss med sikkerheten i skogen. Her er noen eksempler på hvordan medlemsfordelen Wehunt ivaretar din sikkerhet.

Skuddretning

Ved eksempelvis drivjakt er WeHunt et nyttig verktøy. Start en jakt i appen WeHunt, slik at alle kan følge drivkjeden på telefonen. Fra posisjonen din kan du som er skytter, få indikasjon på hva som er usikker skuddretning.

Avstand

Avstand er alltid en viktig faktor når du jakter, enten du jakter med hagle eller rifle. I WeHunt kan du bruke avstandsringene til å vurdere avstanden i terrenget. Du ser avstanden til jaktkamerater og hunder, og du kan ved enkelte tilfeller også vurdere hvor langt det er til viltet.

Kart og kommunikasjon

Med et godt utarbeidet kart der grenser, poster, samlingssteder og forbudte områder er merket, øker sikkerheten under jakten, samtidig som du reduserer risikoen for å gå deg bort. Ved å starte en jakt i WeHunt-appen sammen med en jaktkamerat eller et familiemedlem som kan følge deg hjemmefra, er det enkelt å finne deg hvis du blir utsatt for en ulykke.

Kommunikasjon er kanskje den viktigste faktoren for en trygg jakt. Med chatten i appen kommuniserer du raskt med jaktlag eller kamerater. Send meldinger, talemeldinger eller bilder.

WeHunt har reddet liv

WeHunt-brukere har flere ganger gått seg bort i skogen. I fjor ble for eksempel en mann sittende fast i en myr, og han ble funnet i siste sekund. Ved hjelp av en startet jakt i appen kunne jaktkameratene hans finne ham og dra ham opp fra myra. En elgjeger gikk seg bort i de svenske fjellene og var borte i flere dager, før redningsmannskap kunne bruke posisjonen i WeHunt til å finne ut i hvilket område de måtte fokusere innsatsen.

WeHunt deler aldri informasjon om deg med mindre myndighetene krever det.

Kom i gang med WeHunt:

  1. Last ned WeHunt fra App Store eller Google Play.

  2. Opprett en konto, og logg inn

  3. Aktiver medlemsfordelen din under NJFFs fane i menyen til venstre i app

 

Les mer om medlemsfordelen WeHunt

Les også: