MENY hamburgermeny Close-menu button

WeHunt: jaktlederens beste hjelpemiddel

Medlemsfordelen WeHunt er appen som raskt har blitt jaktlederens beste hjelpemiddel. Med funksjoner som å kunne se alle jaktdeltakere på kartet og umiddelbart se om noen ikke er på plass på posten, samt muligheten til å markere både felt vilt, skuddplasser og observasjoner, har appen blitt nesten uvurderlig for mange jaktledere.

En brukerundersøkelse viste nylig at hele 91 % av WeHunts brukere starter en jakt i WeHunt når de er ute på jakt. Når man starter en jakt i appen, kan blant annet alle deltakere seg og kommunisere med hverandre samt følge hunder som deltar på jakten, og mye mer.

Full oversikt over statistikken

Hvis dere markerer felt og observert vilt på kartet når dere jakter, samler WeHunt all statistikken på wehuntapp.com. Der får dere tilgang til et heatmap med de mest aktive stedene i jaktområdet, hvor mange timer dere har brukt på jakt samt annen informasjon som det er lurt å ha oversikt over.

Når uhellet er ute

Hvis viltet forlater stedet etter å ha blitt skutt, markeres skuddstedet enkelt på kartet. Da finner ettersøksekvipasjen raskt og enkelt stedet for å gjennomføre undersøkelser og starte et eventuelt ettersøk.

Planlegging og oppfølging

Når jakten er avsluttet, sendes en jaktrapport til alle deltakere. Mange bruker avspillingen av jakten til å planlegge fremtidig jakt. Planleggingen gjøres enkelt i planleggingsverktøyet, der du blant annet inviterer jaktdeltakere, tildeler poster og roller og skriver en invitasjon.

Kom i gang med WeHunt:

  1. Last ned WeHunt fra App Store eller Google Play.

  2. Opprett en konto, og logg inn

  3. Aktiver medlemsfordelen din under NJFFs fane i menyen til venstre i app

 

Les mer om medlemsfordelen WeHunt

Les også: