MENY hamburgermeny Close-menu button
Selv om det er sommer tar ikke dugnadsfolket pause

Det ryddes

Skaustykket mellom riflebanen og skeetbanen har vi i lengere tid tenkt at vi skulle hugge og rydde. Det er mye vindfall og kratt der og det var behov for opprydding

Skaustykket mellom riflebanen og skeetbanen har vi i lengere tid tenkt at vi skulle hugge og rydde. Det er mye vindfall og kratt der og det var behov for opprydding.

​​​​Pål Sørensen og Patrick Hedman har i lengere tid holdt på å rydde her. De siste dagene har også Atle Haugenes og Marius Sørensen hjulpet til, og vi begynner nå å få frem det gamle kulturlandskapet der også. Dette vil sørge for mindre skyggevirkning på bane 3 som igjen vil gjøre skyteforholdene mye bedre. Siden vi også de senere årene har klippet jordene vil dette lette dette arbeidet betydelig. Og så blir det jo utrolig mye finere og luftigere på banen når dette stykket er ryddet.

Vi er ikke i mål enda, og når denne biten er ryddet så håper vi å kunne fortsette på innsiden av bane 3 da det også her er mye kratt og vindfall. Så hvis noen føler for å hjelpe til så er de velkommen til å være med. Ta kontakt med Atle Haugenes.

Takk til de som stiller opp og hjelper med dugnad for å få det flotte skyteanlegget vårt enda finere og bedre.

Hogst 2.jpg
Hogst 1.jpg
Hogst 5.jpg
Hogst 4.jpg
Hogst 3.jpg

Publisert 21.07.2020