MENY hamburgermeny Close-menu button

Heder ble delt ut på årsmøtet

Fredag 1. mars ble Tvedestrand JFF sitt årsmøte avholdt på Fjordhotellet. I år så ønsket vi å hedre noen av de som har gjort en stor innsats for foreningen gjennom mange år

Kl.19 ønsket Håmund Brockmann de fremmøtte velkommen til årsmøte. Som vanlig så ble årsrapportene fra de forskjellige utvalgene lagt frem og lest opp, så var det en gjennomgang av økonomi og valgkomiteen la frem sin innstilling.

 

I forbindelse med utdeling av Æresmedlemsskap og NJFF sin innsatsmedalje så hadde vi i styret bedt æresmedlem Willy Sjåvaag om å si noen ord og stå for overrekkelsen av diplom og medaljer.

 

Talen til Willy var full av lovord og skryt om mottakerene, noe som var vel fortjent. Vi hadde prøvd å holde utdelingen hemmelig, noe vi ut i fra reaksjonene til mottakerene så ut til å ha klart.

 

Tor Harald Ottersland og Kristian Grimslia ble tildelt NJFF sin innsats medalje for den jobben de har gjort for foreningen.

Halvor Strandene ble tildelt vår høyeste utmerkelse, Æresmedlem, for hans innsats, arbeid og engasjemang for foreningen, jakt, hundehold og opplæring av jegere siden foreningen ble startet.
 

Vi gratulerer Halvor, Kristian og Tor Harald med velfortjent heder.

Heder.jpg

Publisert 29.03.2019