Øyvind Jéger - fornøyd kunde

Øyvind jobber som viltforvalter, har jakt og hund som livsstil og har vært medlem i NJFF over 40 år. Han har nylig byttet til Eika forsikring og vil gjerne dele sine erfaringer.

Publisert: 23. oktober 2023 kl. 10.30

Hvilke fordeler drar du nytte av som medlem i NJFF når du har forsikringer i Eika?

  • Forsikringen er skreddersydd for oss som driver med friluftsliv. Enten du er fisker eller jeger, så er utstyret ditt forsikret når du er på tur. Det fine er at forsikringer dekker uhell som måtte oppstå, for det kan jo skje den beste. Hundeforsikringen som Eika har for medlemmer, er veldig bra. Med aktive hunder er det en trygghet for meg å ha god forsikring, som dekker mest mulig. Med kun 15% egenandel på skade og lav pris, finner jeg ingen tilsvarende forsikringer på markedet. Jeg er veldig fornøyd, og jeg føler meg godt sikret om det skulle oppstå en skade.

 

Hvordan opplevde du kundekontakten?

  • Jeg sendte inn min interesse etter at jeg så reklame i medlemsbladet. Da tok det ikke lang tid før en rådgiver tok kontakt med meg. Rådgiver var hyggelig, dyktig og informerte meg på en profesjonell måte. Gjennomgangen av mitt forsikringsbehov var ryddig og konkret, og jeg følte med trygg hele veien. Overtagelse fra mitt forrige forsikringsselskap tok rådgiver seg av, og med god informasjonsflyt gikk overgangen sømløs.

 

Har du benyttet deg av forsikringen?

  • Ja, det har jeg. Hunden fikk en skade i foten i oktober i fjor, og jeg måtte benytte meg av forsikringen. Skaden skjedde på en søndag og jeg meldte skaden digitalt. På det tidspunktet hadde dere ikke kontaktoppgjør, så jeg la ut for skaden selv, og det tok ikke mange dager før pengene var på konto.

Selskapet opplyser om at vi har inngått avtale om kontaktoppgjør med samtlige veterinærer nå. For de som enda ikke har inngått avtale med oss, oppfordres de til å ta kontakt med Eika.

Jeg opplever behandlingen og prosessen rundt skadesaken som veldig lettvint. Kort behandlingstid og ryddig skadebehandling – det gikk helt knirkefritt.

 

Hva er totalinntrykket ditt av Eika?

  • Eika fungerer slik som ett forsikringsselskap skal fungere. Man trenger ikke bekymre seg som kunde. Det som er viktig for meg er at forsikringen fungerer som den skal ved en skade, og jeg føler meg godt ivaretatt med forsikringer i Eika. Vi snakker mye om forsikringer i jaktlaget, og jeg kan varmt anbefale Eika som forsikringsselskap til alle.