NJFF Ung
Publisert 15.02.2016 02:16
Oppdatert 01.06.2016 15:49
Er du over 13 år? Da har du kommet riktig. NJFF Ung er for deg mellom 13 og 18 år. NJFF UNG lanseres i år og vil utover året bygges opp.
NJFF Ung

​​Som ung i NJFF har du alle muligheter foran deg når det gjelder jakt, fiske og friluftsliv. Det vi vil, er å legge til rette for at du skal få et best mulig grunnlag til å utøve verdens beste hobby og livsstil. Lokale jakt- og fiskeskoler, jaktskytterskoler, kurs og leire for å nevne noe av det vil gjør for at du skal kunne virkeliggjøre dine friluftsdrømmer. Fra 2014 starter vi med landsleier. Her får du muligheten til å treffe likesinnede fra hele landet, oppleve masse gøy og muligheten til å lære noe du ikke kunne fra før. Den første landsleiren på Åsnes 4-7 august 2014 var en suksess, og i 2015 gjentar vi arrangementet. Håper å se deg der!


Vi jobber nå for å få på plass egne medlemsfordeler for ungdom. Dette vil være fordeler som er tilrettelagt de mellom 13 og 18 og vi håper de vil falle i smak. Mer om dette vil komme utover høsten.

 

Dette er NJFF Ung

-          Egne nett- og Facebook-sider

-          Landsleir fra 2014

-          Fylkesleire

-          Jaktskytterskole

-          Jakt- og fiskeskolen

-          Opplæringsjakt

-          Kurs

-          Aktiv deltakelse i foreningen (alle medlemmer har like demokratiske rettigheter, uansett alder)

-          Aktiviteter i lokalforeningene

-          Reduserte priser på en rekke skytebaner

-          Reduserte priser på flere av foreningenes jaktterreng

-          M.m.

 

I dag teller barne- og ungdomsmedlemmene 1/5 del av organisasjonens medlemmer.  Det er stor spredning i interesse og nivå, men Norges Jeger- og fiskerforbund har noe for alle og enhver, enten du er helt fersk eller har vokst opp med jakt og fiske. Aktivitere og opplægin spenner fra lavterskel til mer avanserte opplegg.


Kontaktperson: Christian A. Kiøsterud.


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.