Terminlister for fiskekonkurranser 2020
Steinar Paulsen
Publisert 10.09.2019 10:00
Oppdatert 07.11.2019 12:34
Terminlister for fiskekonkurranser 2020
Registrerings- og søknadssenteret for elektroniske terminlister er nå stengt.

Søknad om FM/NC/NM

I en kalender i søknadssenteret ligger det inne fastlagte datoer for FM, NC og NM. Stevner som legges inn på disse datoene registreres som søknader, og godkjennes av fylkeslagene/ NJFF sentralt. Lokale åpne stevner blir lagret direkte i søknadssenteret. Når FM/NC stevner er tildelt, blir alle terminlistestevner overført til aktivitetskalenderen i NJFF-portalen. 

Søknadssenteret:

Innlogging foregår slik:
Ny bruker: Link for foreninger som IKKE har brukt søknadssenteret tidligere:  https://online.njff.no/signup/               Fyll ut skjema og få tilsendt passord.

Har bruker: Link for foreninger som har registrert stevner tidligere: https://online.njff.no/login/
Har du glemt passord – trykk på knappen for dette 

(NB! Gjelder alle:  det kommer til e-posten til den som har opprettet bruker. Sjekk eventuelt søppelpost hvis du ikke får mailen med passord).
 

Last ned PDF med utfyllende info og "steg for steg" anvisning for registrering Info om Terminlister for fiskekonkurranser 2020.pdf

Endringer/ avlysning og oppdateringer

NB! Alle endringer, som flytting og avlysning av stevner, skal gjøres direkte i aktivitetskalenderen av foreningens (portalansvarlig) på www.njff.no.  Dette er arrangørenes eget ansvar.

Terminlistene blir som vanlig trykket i Jakt & Fiske nr. 12.

 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.