Ulovligegarn og SMS-løsning
Publisert 15.02.2016 02:17
Oppdatert 21.10.2019 08:21
På NJFFs nettside www.ulovligegarn.no kan du enkelt rapportere inn det du oppfatter som ulovlige garn. I tillegg er det mulig å melde inn observasjoner via SMS, dersom du ikke bruker Ulovligegarn-appen for smarttelefoner.

​​​​​Send SMS med teksten: UG FYLKE, og din fritekst-melding til 2242. For eksempel: UG OSLO Ulovlig garn sørøst for Fiskerøya. 100 meter nord for bukta. 

Når du sender rapporten, går det en melding direkte til den lokale oppsynsansvarlige i SNO. Dermed blir de oppmerksomme på området og kan rykke ut direkte, eller legge det inn på sine oppsynsrunder.

Dersom man ønsker å anmelde forholdet, må man ringe politiet på 02800. Likevel er det uansett ønskelig at en også legger inn observasjonen på www.ulovligegarn.no, da vi bruker nettstedet til statistikk over hvordan situasjonen er langs kysten. Slik får vi et langt bedre utgangspunkt for å jobbe for mindre ulovlig fiske etter sjøørret i sjøen.​

Kontaktperson: Øyvind Fjeldseth.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.