Vil du bli instruktør
Publisert 15.02.2016 02:15
Oppdatert 01.06.2016 15:39
Vil du bli instruktør
​Instruktørene er NJFFs viktigste ambassadører og kompetansebærere. Vår målsetning er å være Norges ledende kunnskapsformidler innen jakt og sportsfiske. For å nå dette, trenger vi gode, kvalifiserte instruktører i den ganske land. Velkommen på laget!

​Instruktørordningene i NJFF er i prinsippet bygget opp med instruktører tilknyttet den enkelte lokalforening, som utdannes og oppdateres av en fylkesinstruktør innenfor sin ”gren”.

Som lokal instruktør har du det faglige ansvaret for å gjennomføre kurs i foreningens regi. Det er ulike kompetansekrav knyttet til de forskjellige grenene, og disse kan du lese mer om her.

​​

Fylkeslagets/ fylkesinstruktørens ansvar og oppgaver
I hvert fylke finnes det en fylkesinstruktør (noen fylker samarbeider om en felles instruktør). Fylkesinstruktøren har ansvar for å utdanne lokale instruktører til foreningene, og for å holde oppdateringskurs for de lokale instruktørene i sitt fylke. 

Kontaktpersoner: Øyvind Fjeldseth og Steinar Paulsen.

 


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Helsport
Moose
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.