Fluekasteinstruktør
Publisert 15.02.2016 02:17
Oppdatert 01.06.2016 16:03
Fluekasteinstruktør
For å opprettholde kvaliteten på ulike kurs og aktiviteter, er det et kontinuerlig behov for nye, dyktige instruktører, som ivrer for fluekasting og fluefiske. Kjenner du kribling i fluekastegenene? Bli instruktør!

​Som fluekastinstruktør er du med på gjennomføring av kurs i regi av lokalforeningen din. 

Vanlige oppgaver for en instruktør å arrangere rene kastekurs for lokalforeningen og andre. I tillegg vil du som instruktør kunne være en ressurs ved alle typer kursvirksomhet i lokalforeningen, og du har et spesielt ansvar for den faglige delen av gjennomføringen. Alle instruktører må gjennom et oppdateringskurs hvert 5.år. Slik sikrer vi oss at du og resten av instruktørkorpset er aktivt og faglig oppdatert.

Hvem er jeg instruktør for?  ​​​

Som fluekasteinstruktør er du tilknyttet en lokalforening, og fungerer som veileder og kursholder på foreningens aktiviteter. Alle instruktører tegner en standardkontrakt med sin forening, hvor ansvarsområdet og forpliktelsene defineres nærmere.

Kontaktpersoner: Øyvind Fjeldseth ​og Steinar Paulsen.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.