Jakthund grunnkurs FLYTTES TIL 5.-7. MARS
Eivind Lurås
Publisert 19.02.2016 21:26
Oppdatert 15.01.2021 14:51
På grunn av koronasituasjonen og gjeldene restriksjoner så må vi dessverre flytte Jakthund Grunnkurs. Nye datoer er 5.-7. mars. Kurset egner seg perfekt for deg som vil lære mer om hunden din, enten du er i tenkeboksen over å skaffe deg en hund, nettopp har skaffet deg en hund eller om du har mye erfaringer med hund, men vil ha litt mer kjøtt på beina i forhold til hundehold. Kurset tar for seg hunder generelt og tar for seg blant annet hvordan hunden styres av sine sanser og hvordan den opplever sin tilværelse, uavhengig om det er en familiehund, en jakthund eller begge deler
Jakthund grunnkurs FLYTTES TIL 5.-7. MARS

​​​​​​​​Jakthund Grunnkurs tar for seg hundens utvikling, herunder opplæring, oppdragelse og sosialisering. Kurset er også innom mentaltesting av hund. Hvor mye jaktkamplyst, sosial kamplyst, temperament, skarphet, forsvarslyst og mot bor det i hunden din og hvor mye av de forskjellige momentene trenger man for at hunden din skal fungere opptimalt på det du trenger den til? Hva styrer hundens adferd og hvordan kan vi påvirke dette? Formålet med kurset er at du skal få bedre forståelse for hund og du får lært deg å kjenne hunden din bedre.

Kurset tar også for seg instruktørordninger i i NJFF, portalbruk, etikk og moral, samt grunnleggende pedagogikk.Kurset er obligatorisk for alle som vil utdanne seg som instruktør innen dressur, ettersøk og aversjon innen NJFF.​

Mer informasjon og påmelding finner du HER.​- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.