Ettersøk Videregående 15.-16. august
Kim Storstein Jønsson
Publisert 08.04.2017 17:45
Oppdatert 29.07.2020 14:30
15.-16. august holder den rutinerte ettersøksjegeren Rune Borgersen ettersøk videregåendekurs her på Jakt- og Fiskesenteret.
Ettersøk Videregående 15.-16. august
Deltakere i full gang med skuddplassundersøkelse.

Ettersøk Videregående 15.-16. august
På Ettersøk Videregåendekurset er det skyting på stilleståend mål, vendefigurer og som i dette tilfellet løpende elg

​Dette er kurset som er obligatorisk for alle som påtar seg ettersøksoppdrag på vegne av offentlig myndighet. Kurset består av to deler. Del 1 er en teoretisk del, som enten kan tas her hos oss på lørdag 15. august som en del av kursopplegget eller som kan gjennomføres som e-læring på forhånd. Begge oppleggene avsluttes med en elektronisk prøve. Del 2 er søndag 16. august og er et dagskurs som foregår ute, med fokus på praktisk skuddplassundersøkelse samt trafikk, sikkerhet og praktisk skyting på bevegelige mål.​

Du kan melde deg på «Ettersøk Videregående» for å få både del 1 og del 2. De som har tatt e-læringsdelen (del 1) på forhånd kan melde seg på «Ettersøk Videregående: praktisk del».

Opptakskravet for kurset «Ettersøk videregående» er at vedkommende er registrert i Jegerregisteret, og har ført egen hund til godkjent ettersøkshund og er eller har vært registrert i Ettersøkshundregisteret. Skal du bare ta del 2 så trengs det også bekreftelse på bestått e-læringskurs.

Påmelding og mer informasjon om "Ettersøk videregående" 15. og 16. august finner du HER.

Påmelding og mer informasjon om "Ettersøk vidergående: praktisk del" finner du HER.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.