Ettersøk grunnkurs 4.-6. juni
Publisert 05.04.2019 11:25
Oppdatert 19.05.2021 16:07
Ettersøk grunnkurs 4.-6. juni
Sporopplæring for deg og din hund.
Lær din hund opp til godkjent ettersøkshund. Et helgekurs der du lærer mer om ettersøk og alt du trenger for å trene din hund fram til å bestå blodsporprøven og fersksporprøven.

​​Under dette kurset lærer du hvordan du skal trene din hund for å få den fram til en godkjent ettersøkshund. Det vil bli både teori og praktiske øvinger gjennom hele helgen, og deltagere vil lære å lese hund, legge ut spor, generelt om ettersøk og igangsetting av ettersøk.
Dette er et kurs som passer for alle som vil lære mer sporing, enten man har som mål å få en godkjent ettersøkshund, eller bare vil lære seg noen øvelser som aktivisering for hunden. Vi vektlegger trening under instruksjon og observasjon av andre. Vi trener i praksis så mye som mulig med egen hund gjennom hele helga. I tillegg skal du lære alt det du trengerfor videre trening av din hund slik at du som kursdeltager kan reise hjem med de verktøy du trenger for å trene fram til ettersøksgodkjenning.

Fortsatt ledige plasser på kurset. Mer info, program og påmelding finner du HER.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.