Ettersøk instruktørkurs 7.-9. mai
Publisert 21.04.2021 11:38
Oppdatert 21.04.2021 11:38
Ettersøk instruktørkurs 7.-9. mai
Kurset for hundeiere som ønsker å få mer kunnskap og lære mer om ettersøk og ettersøkshunden og for de som ønsker å bli ettersøksinstruktører i en lokalforening.

Deltakerne skal få mer grunnleggende kunnskaper om ettersøkshunden og være innom ulike innfallsvinkler for å kunne få frem en dyktig ettersøksekvipasje, samt få med seg grunnleggende kunnskaper om skuddplassundersøkelser og det å lese hund. I tillegg får deltakeren trene på instruktørrollen gjennom aktiv instruksjon av andre deltagere. Pedagogikk, innlæringsveier og hvordan man opptrer som instruktør er gjennomgående temaer gjennom hele kurset.

Fylkesinstruktør på ettersøk i Buskerud Rune Borgersen er kursholder, han har bred erfaring gjennom flere tiår med ettersøkshund. Både som instruktør og som ettersøksekvipasje både i privat og offentlig regi.

Ettersøk Instruktørkurs er åpent for alle, men om målet er å bli instruktør i en lokalforening så må du ha tatt Jakthund Grunnkurs og skal ha ført egen hund frem til fullverdig godkjent ettersøkshund, samt må ha avtale med egen klubb/forening i tillegg til bred erfaring med jakthund før man blir autorisert instruktør.

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du på linken under:
​​​​ Norges Jeger- og Fiskerforbund Hjemmeside Activityenrollment (njff.no)


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.