Ettersøk videregående på Jakt- og Fiskesenteret
Kim Storstein Jønsson
Publisert 12.01.2018 14:58
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Ettersøk videregående på Jakt- og Fiskesenteret
Skyting på bevegelige mål er en viktig del av kurset.
Ettersøk videregående på Jakt- og Fiskesenteret
En grundig skuddplassundersøkelse er viktig på et hvert ettersøk.
Ettersøk videregåendekurs 17.-18. august 2019 egner seg for jegere, jaktledere, jakthundeiere​, ettersøksjegere som er ansvarlige for gjennomføringen av offentlige ettersøk.
​​​Deltakerne får utvidet kompetanse til å lede og gjennomføre ettersøk på eget jaktlag, på vegne av andre og ettersøk på vegne av det offentlige. Man får også spisskompetanse på skuddplassundersøkelser, sikkerhet og human avliving i ettersøkssituasjoner.
 
Fra 1.april 2018 er det krav om at alle som tar på seg ettersøk for det offentlige, har gjennomført "Ettersøk videregående". På Jakt- og Fiskesenteret kjører vi også "Ettersøk Videregående - praktisk del". Dette er et videregåendekurs for de som allerede har tatt e-læringa og som kun er ute etter det obligatoriske (skuddplassundersøkelse og skyting. Vi anbefaler å ta det det fulle kurset, da man får mye mer utbytte av kurshelga. Det er kun planlagt ett Ettersøk videregåendekurs på Jakt- og Fiskesenteret i 2019. 
Prisen på Ettersøk Videregående er 3.500 kr. for medlemmer i NJFF og 4.100 kr. for de som ikke er medlemmer (ettersøk praktisk del: 2.800 for medlemmer og 3.200 for ikke medlemmer). Inkludert i prisen er kursmateriell, 2 lunsjer og 1 middag.
 
Opptakskrav for del to av kurset er at vedkommende har gjennomført del en med bestått elektronisk prøve, er registrert i Jegerregisteret, har ført hund til godkjenning og er eller har vært registrert i Ettersøks-hundregisteret.

 
Mer info og påmelding finner du på linkene under: 

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.