Ettersøksseminar 2016
Anders Storm Nilsestuen
Publisert 19.02.2016 21:26
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Hvert år blir mer enn 6500 hjortevilt påkjørt i trafikken. For å begrense lidelsen til disse dyra mest mulig, har vi mer enn 10 000 godkjente ettersøkshunder i Norge.
Ettersøksseminar 2016

​​​​​​Siden 1994 har det også vært et krav om at alle som jakter elg, hjort og rådyr skal ha tilgang til godkjent ettersøkshund. Kravene har stort sett vært uforandret fram til i dag. Miljødirektoratet har nå vedtatt flere forskriftsendringer og ny instruks, og den kommunale ettersøksjegeren har nye regler å forholde seg til fra og med 1. april 2016.

 

Ettersøksseminar 2016

Norges Jeger- og Fiskerforbund og Jakt- og Fiskesenteret ønsker å sette søkelyset på den gode ettersøksekvipasjen. Vi vil se nærmere på nytt regelverk knyttet til bruk av lys, og hvilke nye regler som gjelder for offentlige godkjente ettersøksekvipasjer. Det er viktig at jegere, rettighetshavere og ikke minst kommunene setter seg inn i de nye reglene og får kunnskap om hvordan dette vil påvirke framtidas ettersøksarbeid.

Det blir interessante foredrag og rom for diskusjoner når ettersøksjegere og representanter fra Miljødirektoratet, fylke og kommune samles på Jakt- og Fiskesenteret.

I tillegg til hjortevilt, vil også villsvin og de fire store rovdyrene dekkes.

Seminaravgiften er på kr. 2900,- og inkluderer lunsj 2 dager. 3 retters viltmiddag, overnatting og seminar. 

Vil du kun være med på seminaret uten middag og overnatting har du muligheten til å melde deg på dagspakke. Denne inneholder seminaret i sin helhet og lunsj begge dager.

SE PROGRAM FOR SEMINARET

Se foredrag her:

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.