Ettersøksseminar 2019
Anders Storm Nilsestuen
Publisert 19.02.2016 21:26
Oppdatert 22.03.2019 12:25
Hvert år blir mer enn 6500 hjortevilt påkjørt i trafikken. For å begrense lidelsen til disse dyra mest mulig, har vi mer enn 10 000 godkjente ettersøkshunder i Norge.
Ettersøksseminar 2019

Ettersøksseminar 2019

Norges Jeger- og Fiskerforbund og Jakt- og Fiskesenteret ønsker på nytt å invitere til Ettersøksseminar på Jakt- og Fiskesenteret 14.-15.mai.

Hovedfokuset i år vil være ettersøk av storvilt, med fokus på rådyr, hjort, elg og villsvin.

Det er nå tre år siden sist vi satte fokus på ettersøk og tiden er moden for å se på hvordan det nye regelverket har fungert og hvordan ettersøkene fungerer ute i de ulike delene av landet og sett med ulike aktørers øyne.

Her vil kommuner, bane, veg og jegere få muligheten til å sette fingeren på hva som fungerer og hva som ikke fungerer, både når det gjelder offentlige og jaktlige ettersøk, samtidig som direktorat og ulike kursarrangører får lov til å komme med sine tanker og utfordringer.

Vi lover interessante foredrag og rom for diskusjoner når ettersøksjegere og representanter fra Miljødirektoratet, kommune og andre aktører samles på Jakt- og Fiskesenteret i mai.

I tillegg til hjortevilt, vil vi også sette fokus på villsvinet som flere og flere får kontakt med.


Seminaravgiften er på kr. 3400,- og inkluderer lunsj 2 dager. 3 retters viltmiddag, overnatting og seminar. 

Vil du kun være med på seminaret uten middag og overnatting har du muligheten til å melde deg på dagspakke. Denne inneholder seminaret i sin helhet og lunsj begge dager.

SE PROGRAM FOR SEMINARET

For påmelding trykk HER

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.