Fisketur med familien
Carsten
Publisert 19.02.2016 21:26
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Har du lyst å sitte ved ditt eget bål, kokte kaffe på rent fjellvann mens det freser fersk, selvfisket ørret i stekepanna? Ekte opplevelser for store og små...
Fisketur med familien
Den var dødssvær.......

Fisketur med familien
Middagen er reddet!

​Vi kan hjelpe deg og din famile med å komme på fisketur. Vi tar turen opp i fjellsiden mot Vassfaret - der ligger det noen flotte vann med fin ørret. Her kan du kose deg med fiskestanga eller så kan vi lære deg alt du trenger for å fiske. Ørreten er i vannet så da er det bare opp til deg... Lunsjen - fisk eller ikke - nytes ved bålet i gapahuken.

En deilig opplevelse av mestring og selvberging på høyt nivå. Tilbake til det ekte og enkle i naturen. Dette kan du oppleve i Villmarksbygda Flå! Etter denne turen kan du det du trenger for å dra på tur med deg og dine.

Hva med å kombinere en fisketur med en tur i Bjørneparken?

Kontakt oss gjerne på jfs@jaktogfiskesenteret.no eller telefon 46973200.

wobbleraction.jpg 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.