Hiweekend, hitrening og minkrøystrening 2020
Kim Storstein Jønsson
Publisert 27.11.2017 16:21
Oppdatert 15.09.2020 10:34
Hiweekend, hitrening og minkrøystrening 2020
Det liggende nåløyet er en stor utfordring for mange hihunder
Hiweekend, hitrening og minkrøystrening 2020
Full kontakt.
Jakt- og Fiskesenteret arrangerer flere hiweekender, hitreninger og minkrøystreninger i løpet av 2020. under får du en oversikt.

​​​​​​Hiweekend
Hiweekend er en helg som begynner med en teoridel som tar for seg trening og jakt med hihund, samt en innføring i hvordan kunsthitreningen foregår. Videre består kurset av praktisk trening av hihunden både på kunsthi og på minkrøysa vår. Kurset er først og fremst beregnet for de med unghunder og hunder som ikke har vært brukt på kunsthi tidligere, men kurset kan egne seg bra for de som vil ha større innsikt hijakt med dachs og terrier og for de som bor langt unna treningsmuligheter. Vi arrangerer to hiweekender i løpet av 2020:

Hiweekwend 20.-22. mars

Hiweekend 5.-7. juni 

Hiprøver
Kunsthiprøver på Jakt- og Fiskesenteret. Det blir normalt arrangert to ordinære kunsthiprøver på senteret i løpet av året. For påmelding eller mer info, ta kontakt med Eivind Lurås på el@jaktogfiskesenteret.no

 

Hitrening
Hitrening er en treningsform som passer perfekt for alle hihundraser, både for nybegynnere og erfarne hunder. Formålet med treningen er at hunden skal få et positivt førstemøte og preging på rett vilt. Man får også en unik mulighet til å trene lydighet og innkalling, noe som er stor fordel under hijakt. Treningen forgår i Jakt- og Fiskesenterets prøvegodkjente kunsthi, hvor hunden lærer seg å passere forskjellige hindere for å nå reven, blant annet, stående og liggende nåløye, vanngrav og brønn. Dette er være svært nyttig trening for en hund som skal brukes i jakt eller ettersøk på rev, grevling og mårhund og for hunder som skal premieres på kunsthi. treningen foregår under kyndig veiledning av instruktør. Prisen er kr 100 for medlemer av NJFF og kr 200 for ikke medlemmer. Det vil bli arrangert treninger hver onsdag fra 1. april til og med 5. august med unntak av noen helligdager/ferier, datoer og påmelding finner du i vår kurskalender på forsiden.

 

Minkrøystrening
Minkrøysa vår er laget for å trene hunder til å markere hvor i steinrøysa minken befinner seg. Treningen egner seg for alle hunder skal brukes på minkjakt, enten det er en liten trerrier eller en stor spisshund. For mer informasjon eller booking av tid i minkrøysa, ta kontakt med Eivind Lurås på e-post: el@jaktogfiskesenteret.no eller på tlf.: 46973200

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.