Informasjon om vår kursvirksomhet og koronavirus
Publisert 12.03.2020 11:42
Oppdatert 04.05.2020 15:49
Informasjon om vår kursvirksomhet og koronavirus
Oppdatering 4. mai 2020: Som følge av tiltakene iverksatt 12. mars så ble alle kurs i mars, april og deler av mai flyttet eller avlyst. Alle deltagere får direkte informasjon om sitt kurs på epost. Fra og med 8. mai starter vi forsiktig opp igjen med kursvirksomheten og kursene fra midten av mai og utover går som normalt.

​Vi prøver så langt som mulig å flytte kurs til nye datoer og alle deltagere beholder sine plasser på kurset. Skulle kurset bli avlyst eller evt. nye datoer ikke passer for de påmeldte, så refunderes selvfølgelig kursavgiften i sin helhet. 

Thon Hotel Bjørneparken informerer om at alle rom som er booket i denne perioden blir automatisk kansellert. Har du du forhåndsbetalt rommet så ta kontakt med de på tlf. 32053570 for å ordne tilbakebetalingen.

Er det noen som har spørsmål så ta gjerne kontakt med oss, epost jfs@jaktogfiskesenteret.no eller tlf. 46973200.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.