Jakthunddressur Instruktør på Jakt- og Fiskesenteret
Kim Storstein Jønsson
Publisert 26.01.2018 13:52
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Jakthunddressur instruktørkurs 22.-24. mars 2019 egner seg for hundeeiere som ønsker å tilegne seg mer kunnskap og ferdigheter omkring hundedressur og for de som ønsker å bli instruktører for jakthunddressur i lokalforeningene.
Jakthunddressur Instruktør på Jakt- og Fiskesenteret
Dekk eller ligg er viktige kommandoer.

Jakthunddressur Instruktør på Jakt- og Fiskesenteret
Hunden skal bli liggende til ny kommando blir gitt.
​​​Deltakerne skal få innsikt i dressur av jakthund, og de momenter som skal til for å etablere et "godt hundehold", samt få innsikt i holdninger, kunnskaper og ferdigheter i en utvidet forståelse av dressurmetodikk og kunne dele opp en øvelse i ulike momenter og på en pedagogisk god måte kunne gi veiledning og instruere i dette. De skal også sjøl kunne lære inn momenter på egen hund og kunne planlegge og gjennomføre et jakthunddressurkurs. Kurset tar for seg praktiske øvelser for hund og eier. Etter at øvelsene er gjort kjent for deltakerne, vil det bli lagt stor vekt på instruksjonspraksis hvor kursdeltakerne veileder hverandre.
For å bli dressurinstruktør i egen forening må man ha Jakthund Grunnkurs og en anbefaling fra en forening.
 
Mer info og påmelding finner du her.

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.