Jakthunddressur instruktørkurs 11.-13. juni 2021(nye datoer)
Publisert 06.04.2021 12:09
Oppdatert 08.04.2021 14:37
Jakthunddressur instruktørkurs 11.-13. juni 2021(nye datoer)
Instruktørkurset i dressur som var planlagt i mars er flyttet til nye datoer i juni.

​​​​

Dette er kurset for hundeeiere som ønsker å tilegne seg mer kunnskap og ferdigheter omkring hundedressur og for de som ønsker å bli instruktører for jakthunddressur i lokalforeningene. Deltakerne skal få innsikt i dressur av jakthund, og de momenter som skal til for å etablere et "godt hundehold", samt få innsikt i holdning, kunnskaper og ferdigheter i en utvidet forståelse av dressurmetodikk og kunne dele opp en øvelse i ulike momenter og på en pedagogisk god måte kunne gi veiledning og instruere i dette. De skal også selv kunne lære inn momenter på egen hund og kunne planlegge og gjennomføre et jakthunddressurkurs. 

Fylkesinstruktør på dressur i Oslo og Akershus Anine Imset holder kurset. Anina har lang erfaring med mange ulike hunderaser og er en av forfatterne av den nye boka Dressur for jakthunder som NJFF gav ut for første gang i 2019. 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.