Jaktkurs med Spaniels 26.-28. april på Jakt- og Fiskesenteret
Kim Storstein Jønsson
Publisert 07.09.2017 15:10
Oppdatert 12.04.2019 15:51
Jakt med spaniels, "støkkjegerens venn" er en av de artigste jaktformene vi har, men for å lykkes bør hunden være godt dressert, ha god førerkontakt og være rolig i oppflukt. På vårt kurs lærer du hvordan du kan trene hunden din før jakt og jaktprøver.
Jaktkurs med Spaniels 26.-28. april på Jakt- og Fiskesenteret
Her har hunden fått løftet fasanen. (Foto: Anders Brunvoll)

Jaktkurs med Spaniels 26.-28. april på Jakt- og Fiskesenteret
Apporttrening er en viktig del av jaktopplevelsen. (Foto: Knut Framstad)

​​​​​​​​​​Rigmor Schau, Norges mest meritterte innenfor spaniels holder jaktkurs med spaniels på Jakt- og Fiskesenteret 26.-28. april. Påmeldingsfristen er forlenget til ​22. april. Kurset er beregnet for de som har en spaniel eller som har planer om å skaffe seg det og som ønsker å lære seg det grunnleggende i forhold til valpetrening, dressur, søk, duetrening, apport, jakt og jaktprøver. Hvordan har disse hundene blitt avlet fram, hva er bruksområdene deres og hvordan får man fram en god jakthund? - det er spørsmål som blir besvart på kurset.

Hele kurset foregår på og i nærheten av Jakt- og Fiskesenteret, som tilbyr flotte fasiliteter og nydelig natur. For å få mest mulig ut av kurset begynner kurset med en teoridel som siden går over i praktiske øvelser med din egen hund.

Trivsel er en viktig faktor for at man skal ha mest mulig utbytte av kurset. Derfor legger vi det til rette for at folk skal senke skuldrene og nyte middagen sammen og hvor man har muliget til å knytte livslange vennskap og kontakter. Etter middagen blir det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke som man kan kose seg med foran peisen i peisestua eller i skytesimulatoren hvor fasaner, harer og bjørner byr på utfordrende skudd. 
Hunden skal også trives mens dere er på kurs hos oss. Vi har en kennel i trygge, rene omgivelser hvor hunden kan gå inn og ut ettersom hva den føler for. Det er også muligheter for å ha med seg hunden sin på hotellrommet for de som vil bestille rom der. Vi har i tillegg et inngjerdet område der hundene kan løpe løst og få løpt av seg litt energi.

Kurset koster 3 500 kr for de som er medlem i NJFF eller NSK og 4 100 for de som ikke er medlem. Det er også mulig å delta som observatør uten hund, da er prisen 2 000 kr pr. deltaker (om du ønsker å delta som observatør, ta kontakt på ksj@jaktogfiskesenteret.no). Inkludert i prisen er 2 lunsjer og 2 middager. Overnatting er ikke inkludert.

Påmelding og mer info finner du HER.​

 

​​

 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.