Jaktkurs med retriever på Jakt- og Fiskesenteret 17.-19. august
Kim Storstein Jønsson
Publisert 08.01.2018 13:42
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Jakt med retriever blir stadig mer populært her i landet. For å få mest mulig ut av jakta er det en stor fordel om hunden er godt opplært, har god førerkontakt og ikke foretar seg noe før den har fått beskjed av fører. På vårt kurs lærer du hvordan du trener for å få til en god jakt- og prøvehund.
Jaktkurs med retriever på Jakt- og Fiskesenteret 17.-19. august
Retrievere er svært dyktige på vannapport.

Jaktkurs med retriever på Jakt- og Fiskesenteret 17.-19. august
Retrieveren blir vist retningen den skal søke apport

​​​​​​​​Trond Gjøtterud og Aase Ramsrud er instruktører for Jaktkurs med Retriever. Ekteparet er levende opptatt av retrievere og trening, jakt og prøver med disse. Kurset er beregnet for de som har en retriever eller som har planer om å skaffe seg det og som ønsker å lære seg det grunnleggende i forhold til valpetrening, opplæring, søk, apport, jakt og jaktprøver. Hvordan har disse hundene blitt avlet fram, hva er bruksområdene deres og hvordan får man fram en god jakthund? - det er spørsmål som blir besvart på kurset.

Hele kurset foregår på og i nærheten av Jakt- og Fiskesenteret, som tilbyr flotte fasiliteter og nydelig natur. For å få mest mulig ut av kurset begynner kurset med en teoridel som siden går over i praktiske øvelser med din egen hund. Det er en fordel om hunden på forhånd kan kommmandoene "sitt" og "bli" før kurset. Utagerende hunder og tisper med løpetid har ikke anledning til å delta.

Trivsel er en viktig faktor for at man skal ha mest mulig utbytte av kurset. Derfor legger vi det til rette for at folk skal senke skuldrene og nyte middagen sammen og hvor man har muliget til å knytte livslange vennskap og kontakter. Hunden skal også trives mens dere er på kurs hos oss. Vi har en kennel i trygge, rene omgivelser hvor hunden kan gå inn og ut ettersom hva den føler for, slik at den får slappet av mellom øktene. Det er også muligheter for å ha med seg hunden sin på hotellrommet for de som vil bestille rom der. Vi har i tillegg et inngjerdet område der hundene kan løpe løst og få løpt av seg litt energi.

Kurset koster 3 500 kr for de som er medlem i NJFF eller i Norsk Retrieverklubb og 4 100 for de som ikke er medlem. Det er også mulig å delta som observatør uten hund, da er prisen 2 000 kr pr. deltaker (om du ønsker å delta som observatør, ta kontakt på ksj@jaktogfiskesenteret.no). Inkludert i prisen er 2 lunsjer og 2 middager. Overnatting er ikke inkludert.​​

Program

For mer informasjon

Påmelding​

 

 

 

 

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.