Jegerprøveweekend 28.-30. august og 4.-6. september 2020
Publisert 20.05.2019 11:52
Oppdatert 29.07.2020 11:55
Jegerprøveweekend 28.-30. august og 4.-6. september 2020
Tenger du å få tatt jegerprøven før jakta begynner i høst? I løpet av bare to langhelger får du et fullverdig jegerprøvekurs. Reis til Jakt- og Fiskesenteret og dra hjem igjen - fiks ferdig til å delta på jakt!

​​​Jegerprøvekurset setter fokus på hvorfor vi jakter, ulike våpen- og ammunisjonstyper, jakthundgrupper, jaktformer, håndtering av felt vilt, jaktbare arter, etc. Du får i tillegg demonstrert og praktisert sikker våpenbehandling og ikke minst blir du opplært i hva som er human jaktutøvelse. Vi bruker alle fasilitetene her på senteret, med blant annet slakteri, felleløype, skytebane og skytesimulator i kurset. Vi gjør hver av de 9 samlingene til en god blanding av teori og praksis. Eksamen gjennomføres søndag ettermiddag siste langhelga. Høsten kommer fortere enn du aner – ta jegerprøvekurset ved Jakt- og Fiskesenteret! 

Mer info og påmelding finner du HER.​


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.