Jegerprøveweekend 2.-4. aug og 16.-18. aug 2019
Publisert 04.01.2018 13:11
Oppdatert 08.07.2019 14:04
Jegerprøveweekend 2.-4. aug og 16.-18. aug 2019
Hvorfor ikke bruke et par helger til noe lærerikt? I løpet av de to helgene 2.-4. august og 16.-18. august får du et fullverdig jegerprøvekurs. Reis til Jakt- og Fiskesenteret og dra hjem igjen - fiks ferdig til å delta på jakt!

​​​​​​Jegerprøvekurset setter fokus på hvorfor vi jakter, ulike våpen- og ammunisjonstyper, jakthundgrupper, jaktformer, håndtering av felt vilt, jaktbare arter, etc. Du får i tillegg demonstrert og praktisert sikker våpenbehandling og ikke minst blir du opplært i hva som er human jaktutøvelse. Vi bruker alle fasilitetene her på senteret, med blant annet slakteri, felleløype, skytebane og skytesimulator i kurset. De to helgene kurset kjøres er 2.-4. august og 16.-18. august. I løpet av disse to helgene gjennomgår vi alle de 9 samlingene som ligger i jegerprøvekurset. Det blir en god blanding av teori og praksis. Eksamen gjennomføres som avslutningen på siste dag på kurset. Jegerprøvekurset kan du delta på fra det året du fyller 14 år, så kanskje det kan være noe for deg og din tenåring? Ellers passer kurset for alle og undervisningen blir lagt opp ut fra gruppas sammensetning. 

Høsten kommer fortere enn du aner – ta jegerprøvekurset ved Jakt- og Fiskesenteret!

For mer info og påmelding trykk HER.​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.