Kurs i trening av stående fuglehund 26.-28. juli 2019
Kim Storstein Jønsson
Publisert 22.06.2017 14:06
Oppdatert 08.07.2019 09:49
Kurs i trening av stående fuglehund 26.-28. juli 2019
Pointer i stand.
Kurs i trening av stående fuglehund 26.-28. juli 2019
Dressurtrening.
Kurs i trening av stående fuglehund egner seg for alle som har fuglehund og vil lære mer om hvordan man kan trene den innfor jakten, enten man er nybegynner eller eller erfaren jeger som vil ha litt mer kjøtt på beina.

​​​Kurset dekker de grunnleggende momentene man trenger å vite noe om innen jakt med stående fuglehund. Kurset begynner med valg av rase og valp og fortsetter med emner som foring og trening som tilpasses etter hundens alder og modenhet. Positiv innlæring, grunndressur, harmonisk hundehold, trening på fugl og føring av hund dekkes. Det blir praktisk trening med grunndressur, apporttrening, skyting med kyndig instruksjon og demonstrasjon av trening på duer.

Trivsel er en viktig faktor for at man skal ha mest mulig utbytte av kurset. Derfor legger vi det til rette for at folk skal senke skuldrene og nyte middagen sammen og hvor man har muliget til å knytte livslange vennskap og kontakter. Etter middagen blir det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke som man kan kose seg med foran peisen i peisestua eller i skytesimulatoren hvor fasaner, harer og bjørner byr på utfordrende skudd. 
Hunden skal også trives mens dere er på kurs hos oss. Vi har en kennel i trygge, rene omgivelser hvor hunden kan gå inn og ut ettersom hva den føler for. Det er også muligheter for å ha med seg hunden sin på hotellrommet for de som vil bestille rom der. Vi har i tillegg et inngjerdet område der hundene kan løpe løst og få løpt av seg litt energi.

Kurset koster 3.500,- for de som er medlem i NJFF og 4.100,- for de som ikke er medlem. Inkludert i prisen er 2 lunsjer og 2 middager. Overnatting er ikke inkludert.

Påmelding og mer informasjon finner du her.​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.