Kurs, seminarer, tester og aktiviteter på Jakt- og Fiskesenteret
Publisert 19.02.2016 21:26
Oppdatert 20.11.2019 14:03
Kurs, seminarer, tester og aktiviteter på Jakt- og Fiskesenteret
Bildet er fra et av villreinkursene på Jakt- og Fiskesenteret. Få naturopplevelser er like spennende som å smyge seg inn på en skikkelig storbukk!
Kurs, seminarer, tester og aktiviteter på Jakt- og Fiskesenteret
Følelsen av å få en skikkelig ørret på kroken er ubeskrivelig!

​​​​​​I vår kurskalender på forsiden finner du kursene, seminarene, aktivitetene og testene våre. Om du har spørsmål eller lurer på noe, ta kontakt med Jakt- og Fiskesenteret på e-post: jfs@jaktogfiskesenteret.no eller på telefon: 469 73 200

 
Bedre jakt og fiske med økt kunnskap

– Jakt- og Fiskesenteret tilbyr unike muligheter i flotte omgivelser med noen av Norges beste instruktører innen jakt og fiske. Bor du i Sør-, Vest-, Midt- eller Nord-Norge? Senteret ligger kun 1 time og 30 minutter fra Oslo. Vi kan også hente på Gardermoen.

For mange er jakt eller fiske selve livet, mens andre utøver sin hobby i mer begrenset omfang. 

Felles for oss alle er at økt kunnskap og ferdigheter i jakt og fiske vil gjøre hobbyen mer interessant og utbytterik. Jakt- og Fiskesenteret tilbyr unike muligheter i flotte omgivelser med noen av Norges beste instruktører innen jakt og Fiske. Vår målsetning er at du drar hjem med følelsen av å ha blitt en bedre jeger og fisker, samtidig som du er en opplevelse rikere. Enten du er jeger, fisker eller instruktør, eller en gruppe tillitsvalgte ute etter opplevelser – Jakt- og Fiskesenteret tilbyr jakt- og fiskerelaterte aktiviteter hele året.

​​
 ​​​
- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.