Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking 13.-15. nov
Eivind Lurås
Publisert 04.01.2018 15:21
Oppdatert 07.10.2020 09:43
Gjør mer ut av viltet ditt enn steik og kjøttdeig. 13.-15. november er det mathelg på Jakt og Fiskesenteret. Tre kurs, henholdsvis på rakfisk, pølseproduksjon og røyking/speking som kan tas enkeltvis eller samlet. Noen ledige plasser fortsatt.
Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking 13.-15. novLær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking 13.-15. nov

​​​​​​​​​​​Rakfiskkurs 13. nov

Lyst til å lære å lage rakfisk. En kveld med foredrag, bilder og smakstesting av rakfisk. Vi får besøk fra Håvardsrud rakfisk som driver med næringsfiske på Hardangervidda for rakfiskproduksjon. De forteller litt om hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. Temaer som råvarene, hygienen og teknikk er sentrale. I tillegg til mange gode historier fra fjellfiske og rakfiskproduksjonen fra gamle dager fram til nå.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Pølseproduksjon 14. nov

Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er av den høyeste kvaliteten. Her lærer du å utnytte råvarene bedre. Vi jobber i slakteriet vårt det meste av dagen. Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Speking og røyking 15. nov

Lær å konservere etter gamlemåten som gir annerledes utnyttelse av kjøttet. Vi går igjennom alle aspekter rundt råstoffbehandling, forberedelse og gjennomføring av både speking og røyking. Forelesninger og praktiske demonstrasjoner gjennom dagen.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Kombikurs rakfisk, pølser, røyking og speking 13.-15. nov.

Om du ønsker å delta på alle kursene så er dette kombinasjonen av kursene rakfisk, pølseproduksjon og speking/røyking som er satt sammen for å gi deg som deltagere en lavere pris.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Er det noe du lurer på om kursene så ta gjerne kontakt med Eivind som er kursansvarlig. Han får du tak i på epost: el@jaktogfiskesenteret.no eller tlf. 99614616.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.