Legg konferansen til Jakt- og Fiskesenteret
Publisert 19.02.2016 21:25
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Vi byr på moderne konferansefasiliteter og et sted å koble av med gode kolleger. Vi tilrettelegger etter behov og antall gjester.
Legg konferansen til Jakt- og Fiskesenteret
Velkommen til Jakt- og Fiskesenteret - 1 time og 30 minutter fra Oslo

Legg konferansen til Jakt- og Fiskesenteret
Kos i peisestua

​Jakt- og Fiskesenteret er en møteplass for næringsliv og  organisasjoner som ønsker et møte- og samlingssted med en unik atmosfære. Ideelt for konferanser, teambuilding og kickoffs.

Hos oss kan  møtetid kombineres med jakt- og fiskerelaterte opplevelser. God mat og alle rettigheter skaper den gode stemning i peisestuen utover kvelden.

Fortell oss dine programbehov og sett av tid til sosiale aktiviteter. Vi har aktiviteter som passer både for små og store grupper.

Ta kontakt med Thon Hotel Bjørneparken for mer informasjon og pris. De kan nås på epost bjorneparken@olavthon.no eller telefon 32053570.

Våre fasilit​eter

Alle rom og fasiliteter ligger samlet og kan brukes om hverandre i forbindelse med samme arrangement.

Konf​eransesal – Thon-salen 

Plass til 150. Videokanon, godt lydanlegg, teleslynge. 


 

Spi​s​esal

Egen spisedel og resepsjon og bar

fiskesuppe.jpg
 

P​​eisestue

Midt i senteret finner du peisestua. Et flott dekorert rom med robuste skinnstoler og flott langbord med plass til 20 personer. En stor peis finnes selvfølgelig. Den perfekte ramme for møter og selskaper.


 

Jaktsky​​tesimulator 

Dette er landets tøffeste skytesimulator! Morsomt og svært lærerikt. Med eller uten instruksjon. Her kan du jakt på alt fra ryper til bjørn. Rommet kan også brukes til andre formål. Jaktsimulatoren ligger ved siden av peisestua og er svært populær som aktivitet sammen med peisehygge med noe fra baren.

skytesimulator hjort.jpg 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.