Rovvilthundseminar 14.-15. august
Publisert 23.01.2020 13:22
Oppdatert 04.05.2020 15:01
Rovvilthundseminar 14.-15. august
Norges Jeger- og Fiskerforbund har de siste årene jobbet aktivt med økt fokus på jakthunden og spesielt mot rovvilthunden. Med voksende rovviltbestander og økt utbredelse av de fire store, er det mer aktuelt enn noen gang å rette fokuset på dyktige rovvilthunder. Norges Jeger- og Fiskerforbund og Jakt- og Fiskesenteret ønsker med dette å invitere til to dagers seminar der hunden og rovvilthunden spesielt er i fokus.

​​Seminaret er åpent for alle og retter seg spesielt mot de som vil lære mer om jakt med hund på store rovdyr. Vi har samlet det beste av foredragsholdere i Norge og Sverige som skal snakke om ulike tema med tanke på rovvilthunden. Navn som Rasmus Bostrøm, Martin Brenne, Ole Gunnar Støen, Kim Storstein Jønsson og mange flere kommer. På fredagskvelden blir det Jegerpodden Live med jegerpub her på senteret, vi kan love mange spennende gjester og god stemning.

Mer informasjon og påmelding finner du HER​
Programmet blir oppdatert fortløpende.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.