Skadefellingskurs 21.-24. mai
Publisert 04.05.2020 15:36
Oppdatert 13.04.2021 09:18
Bli med på kurs i skadefelling av store rovdyr på Jakt- og Fiskesenteret på Flå. Kurset er rettet mot deltagere og ledere på kommunale fellingslag og de som vil lære mer om jakt på store rovdyr.
Skadefellingskurs 21.-24. mai

​​Del 1: Teoretisk undervisning om jakt på ulv, bjørn, jerv og gaupe. Omfatter alt fra biologi, SNO sitt rovviltarbeid, Erfaringer med ettersøk, Praktisk arbeid på skuddplass, Bjørnehunden til Bjørneskytterens ABC. Del 2: Hvordan skape de beste skuddsjansene. Utfordrende og garantert lærerik skytetrening. Vendefigurer, løpende bjørn og flere andre jaktrealistiske mål fordelt i en spennende rundløype. Skyteteknikken du trenger for å mestre raske og sikre skudd er en stor del av kurset. Kurset avsluttes med skyteprøve, teoretisk eksamen og utdeling av det norske bjørnepasset.

For program: Trykk HER

For påmelding: Trykk HER

Mer praktisk info her

Lunsj og middag er inkludert alle dager.​- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.